Καταγγελια για την ψυχιατρικη κλινικη Γεννηματα
Οπως καλα διαβασατε στην ψυχιατρικη κλινικη Γεννηματα στη σταση Εθνικη Αμυνα με βλεπουν εδω και τρια χρονια η προηγουμενη ψυχιατρος δεν με βλεπει πια γιατι ασχολειται μονο με τους ασθενεις που νοσηλευονται αλλα η κυρια @@@@ που μονο κυρια δεν ειναι τρομαρα της με ειδε μονο μια φορα και με ρωταγε αδιακριτες ερωτησεις για την προσωπικη μου ζωη χωρις να εστιασει στην ψυχικη μου υγεια για παραδειγμα ρωταγε αν παιρνει συνταξη η μανα μου ποσο χρονων ειναι η μανα μου και διαφορα αλλα αδιακριτα και δευτερο ραντεβου κλειστηκε μετα απο 4 μηνες και οταν πηγα να γραψω τα φαρμακα μου μου ειπε να με με βλεπουν αλλου γιατι εχει πολυ κοσμο η κλινικη και μου προτεινε κεντρο ψυχικης υγειας.Αυτες οι κυριουλες πληρωνοντα απο τ Ελληνικο Δημοσιο για να δινουν σημασια σε ασθενεις με σοβαρα ψυχικα προβληματα υγειας.Αν μπορειτε να μου πειτε τηλεφωνο παραπονων για γιατρους που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους για να παρω τηλεφωνο να τους το αναφερω.Ευχαριστω προκαταβολικα αν εγω λογου χαρη υποτροπιασω και αυτοκτονησω η σκοτωσω καποιον ποιος θα εχει ευθυνη μετα εγω θα την πληρωσω η ψυχιατρος δεν θα βρει καθουλου τον μπελα της Αισχος με τους κολογιατρους και .