Originally Posted by
Katebel
Καλησπέρα,
Είμαι 25 χρονών και έχω σχέση 8 μήνες και είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος μου. Περνάμε υπέροχα μαζί και είμαστε σε φάση να μείνουμε μαζί. Από την πρώτη μέρα η σεξουαλική μας ζωή ήταν πολύ έντονη. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε η λέξη τρίο.. Με την προηγούμενη μου σχέση το είχαμε συζητήσει αρκετά αλλά δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα
Αυτή τη φορά όμως για να γίνει η φαντασίωση εικόνα, είπα το όνομα μιας πολύ καλής μου φίλης και έτσι έγινε θέμα συζήτησης. Με λίγη παρότρινση κατάφερα της κάνω την πρόταση όπου προς έκπληξη μου δεν αρνήθηκε κατηγοριματικά. Μετά από κάποιες μέρες ήρθε ο φίλος μου στην παρέα μας και μετά από λίγο φύγαμε μαζί. Όλα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι είχαμε φανταστεί και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να το σκεφτόμαστε.. Το θέμα είναι ότι ο φίλος μου μου λέει συνέχεια ότι τη γουστάρω και πως φαίνεται ότι κι αυτή νιώθει το ίδιο.. Πάντα μου άρεσε σαν κοπέλα και αυτή πάντα με θαύμαζε.. Πλέον όταν τη βλέπω νιώθω ότι υπάρχει μια έλξη και από τις δύο μεριές και δε ξέρω τι να κάνω! Έγινε και δεύτερη φορά και λογικά θα ξανα γίνει.. Με το φίλο μου είμαστε τέλεια και δεν του έχω παραδεχτεί τίποτα. Μήπως αν σταματήσουμε να μιλάμε γι αυτό να μου περάσει; Μήπως αν πάμε με άλλη κοπέλα να μου περάσει; Μήπως επειδή ήταν και των τριών μας η πρώτη εμπειρία να μας έχει γίνει έμμονη ιδέα; Μήπως είμαι τρελή; Μήπως τα χω χαμμένα;; Που λέει κι ο Νότης..
Ευχαριστώ