ταχυκαρδιες χωρίς προφανή λογο
Καλησπέρα σας!! Ειμαι 20 χρονων...γενικα απο μικρη ημουν και ειμαι αγχώδης..βέβαια η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο ήμουν πολύ καλά...είχα κάποιες ταχυκαρδιες όταν αγνωνομουν αλλα τις καταλαβαινα ότι ήτανε από το άγχος και πέφτανε αμέσως ανέβασα 130 σφυγμους περίπου..Πριν ένα μήνα όμως έπαθα κάτι περίεργο όταν γύρισα από έξω το βράδυ και ξάπλωσα χωρίς να έχω αγχωθεί για τίποτα...άρχισα να νιώθω την καρδια μου να χτυπάει τρελά...είχα γύρω στους 180 σφυγμους και τρομερή δυσπνοια...πήρα αμέσως inderal και μετά από ενα τέταρτο αρχίσανε να πέφτουνε...αυτο το πράγμα το ξαναεπαθα άλλες 2 φορές...πήγα σε καρδιολογο και χολτερ έκανα triplex όλα κκαλα..Αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να ήταν ταχυκαρδια υπερκοιλιακη...Και επειδή όταν είχα βάλει το χολτερ μπορεί να μην την πέτυχε την υπερκοιλιακη ταχυκαρδια...(εξετάσεις θυρεοειδή εχω κάνει Όχι όμως αιματος) εχω αγχωθεί πολύ γιατί το χειρότερο είναι πως δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις ώστε να το αντιμετωπισεις κατάλληλα...θα ήθελα να ρωτήσω έχει νιώσει κανεις σας πριν την ταχυκαρδια έντονο κάψιμο και δύσπνοια στο στηθος? Όταν λέω καψιμο δεν εννοώ πάνω στην καρδια αλλα στα πνευμονια κάπως...? Και έχεις κανεις υπερκοιλιακη ταχυκαρδια?