κρίση πανικού ή είναι τα φάρμακα
Χαίρεται και συγχαρητήρια για το site!
Eίμαι 24 χρονών και εδώ και 2 χρόνια κάνω θεραπεία για κατάθλιψη και κρίσεις πανικού με ladose και xanax 0.5 mg..
εδώ και 2 μήνες περίπου έχω κόψει τα φάρμακα με συνενόηση με το γιατρό μου μιας και ένιωθα αρκετά καλύτερα..
Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν παραμένει έτσι η κατάσταση.. δυστυχώς..
με αποκορύφωμα τα χτεσινά συμβαίνει το εξής.:
χτες λοιπόν ενώ είχα πάλι την προδιάθεση και το συναίσθημα ότι θα με πιάσει πάλι κρίση πανικού , είπα να το καταπολεμήσω και να βγω με καποιους φίλους έξω για μία μπύρα...
Όσο ήμουν στο μαγαζί αυτή η ανησυχία κορυφώθηκε με αποτέλεσμα να μην αντέξω και να πάρω μισο xanax που είχα πάνω μου..--δεν βοήθησε--
Πηγαίνοντας σπίτι ξάπλωσα να κοιμηθώ με την ίδια διάθεση να "έρχεται και πάλι " και επειδή τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάμαι καθόλου καλά είπα να πάρω άλλο μισο μπας και κοιμηθω μιας και σήμερα έδινα μάθημα..
Και έτσι ξεκίνησαν όλα..Αρχικά με έπιασε μία ανεξήγητη υπερένταση, στη συνέχεια ενώ έκλεινα τα ματια μου προσπαθώντας να με πάρει ο ύπνος άρχιζα να σκέφτομαι ασυναρτησίες πράγμα που με έκανε να πιστεύω ότι πάει αυτο ήταν το χάνω, τρελαίνομαι ,το κεφάλι μου άρχιζε να με πονάει σε διάφορα σημεία τελείως τοπικά και τελικά κατέληξα να είμαι στο κρεβάτι και να τρέμω ολόκληρος.. Μετά από καμια ώρα πάλης η σκέψη καπως συγροτήθηκε αλλά το τρέμουλο δεν σταμάτησε για πολυ ώρα μετά..
ψάχνοντας σήμερα στο ιντερνετ βρήκα αυτό όπου σε καποιο σημείο λέει τα εξής Xanax treatment should be discontinued if any of the following occur: Hyper excitement, muscle spasm, anxiety, hallucinations, rage or other hostile behavior, tremors, insomnia, sleeping difficulties or over stimulation.
Το θέμα είναι ότι δεν είναι αρκετά σαφές μέσα μου αν ότι έγινε χτες ξεκίνησε απο το όλο αγχος που έχω γενικά αυτή την περίοδο ή λόγω του xanax..
θα ήθελα πραγματικά την γνώμη σας μιας και είμαι ακόμα πολύ μπερδεμένος (ακόμα πονάει το κεφάλι μου..) και δεν μπορώ να καταλήξω...Σκέφτομαι περισσότερο το ενδεχόμενο να μην ξαναπάρω το συγκεκριμένο φάρμακο και να πρέπει να δοκιμάσω κατι άλλο..
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά