Originally Posted by
Depression
Χρειάζομαι βοήθεια άμεσα! Κοντεύω να τρελαθώ και το μόνο που σκέφτομαι είναι να αυτοκτονήσω. Νιώθω άχρηστος. Είμαι 25 χρόνων έχω σπουδάσει Λογιστική και νιώθω άχρηστος.. Ποτέ δεν κατάφερα μέχρι τώρα να ασχοληθώ με αυτό. Οι δουλειές που έκανα μέχρι τώρα ήταν τουριστικά. Κι αυτό για λόγους οικονομικούς. Η λογιστική είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει όμως ξέρω ότι κάτι πρέπει να κάνω για να ζήσω και δεν βρίσκω λύση. Έχω και δύο μικρότερα αδέρφια.. Τα έξοδα είναι πολλά, ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος κι η μητέρα μου άνεργη και έχει προβλήματα υγείας .. Φοβάμαι ότι αν πάθουν κάτι δεν θα μπορέσω να ανταποκριθω στις δυσκολίες της ζωής και να διαχειριστώ τα χρέη.. Όμως από πίσω μου είναι και δύο μικρότερα αδέρφια.. Και θα μείνουμε στο δρόμο. Έχω φτάσει σε σημείο να μην ξέρω τι να κάνω είμαι απελπισμένος και το μόνο που σκέφτομαι είναι να αυτοκτονήσω.. Είμαι δειλός.. Το ξέρω αλλά έχω απελπιστεί.. Το ξέρω ότι η αυτοκτονία θα εντείνει τα προβλήματα μας.. Όμως είμαι σε απόγνωση και δεν ξέρω τι θα κάνω.. Φοβάμαι για το μέλλον μου.. Οι γνώσεις μου στην λογιστική είναι ελάχιστες και είναι ένα επάγγελμα που δεν το συμπαθώ καθόλου παρολο που το σπούδασα.. Όμως κάτι πρέπει να κάνω γιατί θα πεινάσουμε..το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα τουριστικά όμως ξέρω ότι δεν γίνεται να φεύγω σεζόν κάθε χρόνο γιατί δεν γίνεται τίποτα έτσι. Θα τρελαθώ όπως πάω.. Βοηθήστε με κάποιος