ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ
Καλησπέρα παιδιά.Καταρχήν θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη που δεν ήρθα στο ραντεβού που είχαμε κανονίσει στις 7 Σεπτεμβρίου. Ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θα ήμουν καλή παρέα. Θα σας έκανα να νιώθετε αμήχανα και δεν το ήθελα αυτό.
Έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post ότι τον Ιούνιο χώρισα από μια σχέση 4 χρόνων.Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάτι παροδικό,ήθελε ίσως να σκεφτεί κάποια πράγματα και ότι σύντομα θα ξαναγύριζε.Αυτό δεν έγινε.Μιλάγαμε ανα διαστήματα μέσω msn,μάθαινε ο ένας νέα του άλλου και από κάποια λεγόμενά του άρχιζα να δημιουργώ στο μυαλό μου ελπίδες.
Την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου τον πήρα τηλέφωνο και έπειτα από μεγάλη πίεση δικιά μου,μου είπε ότι υπάρχει κάτι νέο στη ζωή του. Ένιωσα ότι για ένα δευτερόλεπτο πέθανα. Κυριολεκτικά. Μου είχε πει ότι θέλει να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα αλλά δεν περίμενα να το κάνει τόσο γρήγορα.Πίστευα ότι θα ήθελε για λίγο καιρό να μείνει μόνος του και να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του.Κάποια στιγμή μιλώντας στο msn πάλι μου ζήτησε πολλές φορές να έρθει σπίτι μου να μου δώσει κάτι cd μου που είχε και να με δει.Το αρνήθηκα.
Γυρνώντας από τις διακοπές μου ζήτησε να προχωρήσω την ζωή μου.Του είπα ότι πρέπει να τα "θάψω" όλα για να νιώσω καλύτερα όπως έκανε κι εκείνος και η απάντησή του ήταν ότι δεν θάβει τίποτα,ότι ζήσαμε μαζί πολλές ωραίες στιγμές και κρατάει τις καλές αναμνήσεις.Το ίδιο θέλει κι από μένα.Επίσης μου είπε ότι ήμουν αυτό που ήθελε για 4 χρόνια,ότι τώρα πια δεν πονάει αλλά πόνεσε πολύ όταν έπρεπε να πάρει την απόφαση και να μου πει να χωρίσουμε.
Από τότε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.Πραγματικά είχα αρχίσει να κάνω όνειρα ζωής με αυτόν τον άνθρωπο και δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε λάθος.Μου έχει πει ότι ξέρει ότι δεν θα γνωρίσει άλλον άνθρωπο σαν κι εμένα.Τότε γιατί έφυγε? Προφανώς κάπου δεν τον κάλυψα.Αρχίζω να πιστεύω ότι όλα όσα μου έλεγε αυτά τα χρόνια ήταν ψέμματα.
Προσπαθώ όσο μπορώ να μην τον σκέφτομαι αλλά μου είναι αδύνατον.Όλα γύρω μου μου τον θυμίζουν.Ακόμα και ο υπολογιστής που γράφω και τον αγοράσαμε μαζί.Σε μια κρίση θυμού,έσκισα όλες τις φωτογραφίες του και έσβησα τα μηνύματα από το κινητό μου.
Επειδή νιώθω ότι έχω πιάσει πάτο απευθύνθηκα σε ψυχολόγο.Έχω πάει μέχρι στιγμής σε 2 συνεδρίες αλλά δεν μπορώ να πω ότι όταν φεύγω νιώθω ξελαφρωμένη.Με βάζει να κρατάω ημερολόγιο κάθε μέρα με τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου και αυτό μου είναι αρκετά ψυχοφθόρο.
Όλοι μου λένε ότι με τον καιρό θα νιώσω καλύτερα αλλά θα με βοηθήσει πολύ να ασχοληθώ με νέες δραστηριότητες.Αυτό προσπαθώ να κάνω-ήδη δήλωσα συμμετοχή σε μια θεατρική ομάδα και ψάχνω και για δεύτερη-αλλά νιώθω ότι κάνω υπέρβαση κι ότι δεν θα τα καταφέρω.
Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα έχουν τελειώσει και ότι πρέπει κι εγώ να προχωρήσω όπως έκανε αυτός,αλλά πονάω πολύ και νιώθω ότι κάθε προσπάθεια που θα κάνω θα πέφτει στο κενό.
Βασικά θέλω να διορθώσω πολλά πράγματα και θα ζητήσω απο τον ψυχολόγο μου να επικεντρωθούμε πάνω σε αυτά.
Συγγνώμη που σας κούρασα