Originally Posted by
kallitsi
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις.
Πριν απο μερικές μέρες χώρισα απο τη σχέση μου καθώς για κακή μου τύχη ανακάλυψα ότι απο την πρώτη μέρα γνωριμίας υπήρξαν ψέματα στη σχέση.
Το πρώτο και μεγαλύτερο αφορούσε την επαγγελματική του κατάσταση. Άνεργος στον πραγματικό κόσμο, υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρίας με 2 προαγωγές και μία παρολίγον απόλυση στον δικό μου κόσμο. Απο ευκατάστατη οικογένεια ᾽θεωρητικά᾽που ναι μεν είχαν κάποια βάση τα όσα έλεγε αλλά δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα δε. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα ούτε εκκαθαριστικό, ούτε Ε9. 1,5 χρόνο τράβηξε αυτή η ιστορία με το τελευταίο εξάμηνο να μένουμε μαζί και εμένα να προσπαθώ να ερμηνεύσω κάποιες περίεργες καταστάσεις. Όταν πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια τον έπιασα με το καλό και τον ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει με τα χρήματα και ότι πρέπει να τα μοιραζόμαστε όλα η απάντηση ήταν κατάσχεση απο την εφορία. Όταν του είπα ότι ξέρω πως δεν δουλεύει μου είπε ότι δεν υπάρχει άλλο ψέμα. Την επόμενη μέρα που με απογοήτευση τον ρώτησα να απαντήσει αν μόνο αυτό ήταν το ψέμα στη σχέση ομολόγησε και τα υπόλοιπα. Δυστυχώς απαντήσεις σε όλα δεν έχω όπως δεν έχω εμπιστοσύνη. Γιατί να χρειάζεται προαγωγές και λεπτομερειες; που ήταν όλα τα σκκ του Σεπτέμβριου που είχε πολύ δουλειά; που έβρισκε χρήματα; στ᾽αλήθεια τα έδιναν οι γονείς που αποδείχθηκαν όχι και τόσο ευκατάστατοι αλλά φυσιολογικοί άνθρωποι; Γιατί να δίνουν τόσα χρήματα σε ένα παιδί που ήξεραν ότι δουλεύει; Ποια ήταν η τύπισσα απο την δουλειά που είπε ´συγχαρητήρια για την προαγωγή με υπονοούμενο᾽; Μπορώ να γράψω για ώρες ένα σκασμό πράγματα. Το θέμα για μένα θα είχε τελείωσει αν δεν με έκανε να νιώθω συνεχώς ότι ακυρώνεται η αγάπη μου επειδή δεν θέλω να είμαι πια μαζί του. Δεν μπορώ να επιβιώσω σε μία σχέση που θα μου λένε άσπρο και θα ψάχνω για μαύρο. Είναι άδικο και για τους δύο.Είμαι παράλογη; Για εκείνον ένα ψεύτικος κόσμος με πρόσωπα και καταστάσεις 1,5 χρόνο ήταν μόνο αποτέλεσμα της αγάπης του και της φοβίας του μη με χάσει αν μου πει την αλήθεια. Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα απο αυτά φυσιολογικό.