Πρόβλημα με τη μαμά μου που τη λατρευω-sos
Καλησπέρα.ειμαι 37 ετών κ μέχρι τώρα είχα μια άριστη σχέση με τη μαμά μου.(το μπαμπά μου τον έχω χάσει 3 χρόνια),είχε πρόβλημα με εξαρτήσεις αλλά έμενε στο σπίτι(δεν τον είχε διώξει η μαμά μου για χάρη μας αλλά κ γιατί και οι δύο μου γονείς είναι καλοψυχοι.ποτε δεν τέθηκε θέμα βίας ή άλλων προβληματων παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις που ζούσαμε).μια ζωή ή μαμά μου δούλευε να τα βγάλουμε πέρα & εγώ τη βοηθούσα φυσικά όσο μπορούσα.τελοσπαντων μη μακρυγορω από μικρή την έπαιρνα βγαίναμε κλπ.πιο πολύ ήταν φιλικη παρά μάνας κόρης. Είχε κάνει μια σχέση 10 χρόνια έμαθε ότι την απάτησε κ χώρισαν(φυσικά ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου είχαμε επέμβει ποτέ στη ζωή της). Εδώ κ 3 χρόνια έχει μια άλλη σχέση(ο αδερφός μου δεν τον ήθελε από την αρχή γιατί ήταν πατέρας φίλου του).τελοσπαντων πέρσι το Πάσχα της έριξε ένα χαστούκι.δεν μου το είπε (το είπε στον άντρα μου,απλά να το βγάλει από μέσα της ηθελε -για να μη με στεναχωρήσει,κ με τον άντρα μου είχε πολύ φιλική σχέση).ο άντρας μου ως πατροπαράδοτος πήγε να την υπερασπιστεί(χωρίς να το ζητήσει η μάνα μου) κ τους χώρισε.μεχρι τώρα υποτίθεται ήταν χωρισμένοι.εγω είχα τσακωμούς με τον άντρα μου 2 μήνες για αυτό το θέμα(ο άντρας μου επέμενε ότι ήταν μαζί). τελοσπαντων εδώ κ 3 μέρες μου ξεφουρνισε η μάνα μου ότι θέλει να τα ξαναβρεί μαζί του.ειναι δυνατόν να μην μας υπολογίζει;δηλαδή δε φτάνουν όσα έχει περάσει θα γυρίσει σε αυτόν που τη χτύπησε;τσακώθηκα μαζί της.της είπα ως γιαγιά(κ50 ετών)κ ως μαμά δεν είναι λογικά όλα αυτά.κ της υπενθύμισα ότι εμείς στη ζωή της δεν έχουμε ανακατεύτει.τη καταλαβαίνω όταν μιλάμε είναι ψυχρή(δεν αναγνωρίζω τη μητέρα μου).τι να κάνω;