Υπάρχει ελπίδα όλα θα αλλαξουνε
Χαιρετώ όσους βρίσκονται στο φόρουμ και διαβάζουν τα λόγια μου αυτή τη στιγμή...ήθελα να πω κάποια πράγματα και έστω και ένας να βοηθηθεί από αυτά θα είμαι πολύ χαρούμενη...καταλαβαίνω ότι για να είστε εδω σιγουρα καπου θελατε να πειτε τον πονο σας τις φοβίες και τις ανησυχίες σας.Εσυ που εχεις κρισεις πανικου,αγχος,καταθλιψη θελω να σου πω ότι θα βγεις νικητής.Μπορεί τώρα να νιώθεις ότι βρικεσαι σε αδιέξοδο και σε σημείο απελπισίας..θα ζοριστεις θα πονέσεις θα είσαι μια καλά και μια οχι μέχρι να σε αφήσει εντελώς ο πόνος..Είναι συναισθήματα που θα περάσουν τίποτα δεν μένει στάσιμο..θα σου περάσουν στο λέω γιατί το έχω βιώσει θα περάσουν όπως περνάνε όλα τα άσχημα..Μετά την καταιγίδα έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο...χρειαζεται ομως και εσυ απο την πλευρά σου να κάνεις υπομονή στα δύσκολα να σφυξεις τα δόντια και να πεις ναι μπορω να το ξεπεράσω όσο και αν με θλίβει τωρα...αξιζει να παλεψουμε για τις καλές στιγμές της ζωης για τις στιγμές εκείνες που βλέπουμε τον εαυτό μας να χαμογελάει και να σκέφτεται από μέσα του ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΑ!! ☺