Originally Posted by
Lenale
Καλησπέρα είμαι 22 χρονών και το πρόβλημα μου είναι οι φιλίες...δεν ξέρω γιατί ανάμεσά στης κοπελες υπάρχει τόσο ζήλος πραγματικα...από μικρή έχω αλλάξει πολλες φιλες και κολλητες πριν ένα χρόνο είχα χάσει την κολλητή μου τ ξαναβρηκαμε αλλά δεν είμαστε όπως παλιά και αυτή είναι και φίλη φίδι...δεν μπορώ ν βρω ούτε μια φίλη σταθερη παρέες δεν εχω έχω γνωστούς αλλά όχι κοντινους φιλους μήπως τους διώχνω εγώ στην τελική αλλά οσες φίλες έκανα ήταν πολύ ψευτικες δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό έβλεπα την πρώην κολλητή και αλλες κοπέλες που ξέρω και μου λέγανε ούτε εκεινεε έχουν φιλες έχουν τα αγόρια τους ίσως τελικά έτσι είναι η ζωή για μια κοπέλα η αλήθεια είναι έχω μια πολύ καλή καριέρα που συνεχίζεται για την ηλικία μου έχω και πτυχίο και γενικά πολλα πράγματα αλλά έχω καταλάβει επιτυχία και πολλες φιλες δεν πάνε μαζί στην ζωή αλλά είναι γ τ γαμωτο Ν μην έχεις μια παρέα και Ν βλέπεις τους άλλους Ν βγαίνουν τ ν κάνω αν η ζωή μου Θ είναι μόνο δουλειά ταξιδια και πολλά λεφτά το προτιμώ από ψευτικες φιλιες που θ προσπαθησουν Ν σε καταστρέψουν κιόλας...