Βουλιμία: έχουμε φτάσει στο επίπεδο του εθισμού..
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ!!
Έχω καιρό να δημοσιεύσω κάτι, αλλά πλέον κρίνεται αναγκαίο καθώς έχω φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Θα τα πάρω όμως από την αρχή και όσο πιο συνοπτικά μπορώ.
Διαγνώστηκα με μεταιχμιακή διαταραχή (αφού πρώτα ακολούθησα αγωγή για διπολική διαταραχή) και πάσχω από βουλιμία, αυτοκαταστροφή και κατά καιρούς λήψη μη χορηγούμενων φαρμάκων. Πάνε 4 χρόνια από τότε που ξεκίνησα την πρώτη μου αυτοπροκαλούμενη αποβολή φαγητού. Είχα σκοπό να χάσω κάποια κιλά, τα οποία και έχασα. Ήμουν 80 και έφτασα 51. Σταδιακά ανέβηκα στα 65 κατέβηκα στα 54 και τώρα είμαι πάλι στα 63... Και θελω να χάσω τουλάχιστον 10. Ακολουθούσα κατά καιρούς διατροφικά πλάνα αλλά η βουλιμία μου δε με αφήνει και δεν ξέρω πως να απαλλαγώ από αυτήν. Mπλέκονται στη μέση αυτοκαταστροφική συμπεριφορά και τάση πρός αδηφαγία για να καταπνίξω τα αρνητικά μου συναισθήματα και δε με νοιάζει τίποτα.....
Σας παρακαλώ προτείνετε μου κάτι...παλεύω να ακολουθήσω ένα διατροφικό πλάνο, αλλά έχω φτάσει τα 4 επεισόδια τη μέρα. Μπορώ να απαντήσω και σε τυχούσες ερωτήσεις σας επί του θέματος...
Ευχαριστώ!!