Δεν έχουμε επικοινωνία και άλλα προβλήματα
Καλησπέρα, έχω πολλά προβλήματα με τη ζωή μου και τη σχέση μου, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή με τη σχέση μου πρώτα. Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου, αλλά εγώ δεν το άντεχα αυτό και με τον τρόπο μου τον έκανα να μην ασχολείται μαζί μου και τώρα δεν ξέρω πως να το αλλάξω αυτό πάλι, έρχεται κουρασμένος από τη δουλειά και δεν μιλάμε καθόλου, είναι όλη την ώρα στο κινητό (παίζει παιχνίδια). Εγώ έχω περάσει πάρα πολλή μοναξιά, μια ζωή μόνη μου ήμουν, οπότε αυτό με σκοτώνει. Δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο αυτοκαταστροφική αλλά είμαι. Επιπλέον μου φωνάζει, με βρίζει και νιώθω ότι εγώ του τα βγάζω όλα αυτά γιατί δεν αγαπάω τον εαυτό μου. Με όλα αυτά και με την κριτική του κόσμου που με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί πχ μέχρι και στην τουαλέτα να πάω αυτό σκέφτομαι εξαιτίας ίσως του στίγματος της ψύχωσης που δεν με αφήνει να νιώσω σαν άνθρωπος έφτασα 100 κιλά. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι σε απόγνωση, νιώθω χοντρή, ανήμπορη, η αυτοπεποίθηση μου είναι στα τάρταρα και δεν θέλω να βρω κάποιον άλλον γιατί ξέρω ότι τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν, εγώ πρέπει να διορθώσω τον εαυτό μου για να βγάζω μια καλύτερη συμπεριφορά στους άλλους αλλά πως; Να είμαι πιο αισιόδοξη; Πιο χαρούμενη; Και αν ναι πως γίνεται αυτό με όλα αυτά που περνάω; Ξέρω ότι υπάρχουν χειρότερα στις σχέσεις αλλά γενικά η ποιότητα ζωής μου είναι χάλια. Επιπλέον θέλω ένα άτομο συνεχώς να μιλάω αλλά δεν είναι διαθέσιμος κανείς, όλοι κοιτάνε την πάρτη τους!