Πρόβλημα στυσης... τα φώτα σας
Έχω σχέση με ένα αγόρι εδώ και ένα χρόνο.. Την πρώτη μας φορά από το άγχος του δεν του έκανε κούκου.. έδειξα κατανόηση.. αν και μου φάνηκε περίεργο.. Όλα καλά μετά.. το καλοκαίρι είχαμε ένα ατύχημα στο σεξ.. φοβήθηκε μην εμεινα έγκυος και έβγαλε μέχρι και σπυριά εκεί κάτω.. Δεν ήταν τπτ τελικά.. (έκανε να με ακουμπήσει 3 μήνες μέχρι να περάσει όλο αυτο).. το καταπίνω και αυτό.. συνεχίζουμε μια χαρά.. το κάνουμε μια μέρα...2 φορές.. είχα όρεξη εγώ του έκανα ναζακια για 3η.. αγχώθηκε τπτ δεν του έκανε κούκου.. ξανά βγαίνουμε πριν λίγες μέρες.. του είχα βάλει εγώ κάτι κόκκινα εσώρουχα να φτιάξω κλήμα αλλά ο μικρός κύριος δεν σηκώθηκε ποτε.. Και γυρνάει και μου λέει ότι αγχώθηκα την προηγούμενη φορά γιατί δεν μπορούσε 3η.. Και τώρα του μπήκε στο μυαλό ότι δεν μπορεί και δεν του σηκώνεται..
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως παρόλο που δεν του σηκώθηκε έχυσε μόνο του.. Δεν καταλαβαίνω τπτ.. Και έχω ξενερώσει πολύ άσχημα... Είμαι 25 και είναι 30.. πείτε μου όποιος ξέρει τι του συμβαίνει...
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App