Originally Posted by
masterias
καλησπέρα, αρχικά να αναφέρω ότι με έπιασε μια μικρή κριση πανικου πριν απο 3 μήνες - για πρωτη μου φορα. έκανα όλες τις παθολογικες εξετάσεις και όλα καλά, Δυστυχώς έχω εδώ και 1,5 μηνά προβλήματα με τον ύπνο μου. αν και έπεφτα ξερός ξυπνούσα αρκετά νωρίς κατά τις 5 και μετά δεν με ξαναέποιανε. όσο περνούσαν οι μέρες μετά ξυπνούσα 3-4 το πρωί και ύστερα από πολλές ώρες προσπάθειας θα κοιμόμουνα κατα τις 6 η 7 το πρωί. αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαι όλο και ποιο κουρασμενος κατα τη διάρκεια της ημέρας. τελικά πήγα πριν 15 μερες σε ψυχίατρο και μου έδωσε τα xanaz τον 0,25 για 3 φορές την ημέρα ( το βραδυ 05). στην αρχή όλα καλά.... χαλαρωσα και είχα ύπνο. εδώ και 5 μέρες πάλι είμαι ανήσυχος και γενικά μια ξυπναω μια κοιμάμαι γυρίζω 5-6 φόρες και λαγοκοιμάμαι! τελικά τι μου συμβαίνει καθως απο τις αυπνίες που είχα μου εμφανίστηκαν και ταχυκαρδίες κλπ. μήπως θα πρέπει να αυξήσω τις δόση η τη συχνότητα τον φαρμακων μου? και πώς παλεύεται αυτο το αχγος για να έχω ξανα το φυσιολογικό μου ύπνο όπως πρίν!!!!!!