Δεν ξερω τι πρεπει να κανω...
Καλησπερα σας κι απο μενα παιδια,
Ειμαι 21 χρονων και πριν απο ενα χρονο τα έφτιαξα με ενα παιδι που ειναι 28 τωρα...η αληθεια ειναι οτι δεν τον ερωτευτηκα με την πρωτη ματια γιατι εξωτερικα δεν ηταν "ο τυπος μου". Ειχε ομως όλα τα στοιχεια που εγω εψαχνα σε εναν αντρα και συντομα τον ερωτευτηκα πολυ και εκεινος το ιδιο απο την πρωτη στιγμη. σ'αυτο το χρονο που ειμαστε μαζι εχω νιωσει απιστευτα συναισθηματα γι'αυτον αλλα και πρωτογνωρα καθως ειναι η πρωτη μου σοβαρη και ολοκληρωμενη σχεση...περασαμε εναν υπεροχο χειμωνα με εκδρομες και περνωντας πολυ χρονο μαζι σε κοινα ενδιαφεροντα, ενιωσα οτι ειναι το αλλο μου μισο...
ολα αυτα μεχρι και πριν ενα μηνα περιπου που, αφου ειχαμε παει μαζι διακοπεσ και περασαμε πολυ ωραια εγω πηγα στους δικους μου στην επαρχια και τελος αυγουστου κατεβηκα αθηνα για την εξεταστικη...ενω οταν ημουν στους δικους μου μου ελειπε και ηθελα να τον δω, μια εβδομαδα αφου γυρισα αρχισα να νιωθω αμφιβολιες για τα συναισθηματα μου και απο τοτε βασανιζομαι πολυ...νομιζω οτι δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι του πια αλλα απο την αλλη τον αγαπαω πολυ και δεν ειμαι σιγουρη οτι μπορω να τον αφησω...
Πριν απο 2-3 εβδομαδες με επιασαν τα κλαμματα και του ειπα πως νιωθω πιεσμενη και οτι θα ηθελα να μεινω μονη μου, δεν αντεξα ομως ηθελα να του μιλαω στο τηλεφωνο και τελικα αποφασισα οτι ηθελα να ειμαι μαζι του απλα λιγο πιο χαλαρα, να εχει δηλαδη, ο καθενασ και χρονο για τον εαυτο του. Εκεινος μου ειπε οτι θα το προσπαθησει πολυ γιατι με αγαπαει πολυ και θα κανει τα παντα για να με κρατησει και εγω θελω πολυ να το προσπαθησω γιατι τον αγαπαω...
Το θεμα ειναι οτι αυτες τις μερες που ειμαστε μαζι εγω αισθανομαι μια καλα κι οτι θα παει καλα αφου το προσπαθουμε και οι δυο και με στηριζει, και απο την αλλη νιωθω οτι δεν ειμαι πλεον ερωτευμενη και δεν εχει νοημα ολο αυτο...
το αποτελεσμα ειναι να αλλαζει η διαθεση μου συνεχεια, να κλαιω, να μην εχω ορεξη ουτε να φαω και να μη βρισκω ενδιαφερον σε τιποτα..δε μπορω να συγκεντρωθω στα μαθηματα μου και το μονο που θελω ειναι να ειμαι απασχολημενη συνεχως για να μη σκεφτομαι, πραγμα αδυνατον!
Οι ανθρωποι που ειναι γυρω μου μου λενε οτι ειναι απλα μια φαση και θα περασει αφου δεν υπαρχει τριτο προσωπο στη μεση(πραγματικα δε σκεφτομαι οτι θα ηθελα να εχω καποιον αλλον) κι οτι ειμαι πιεσμενη λογω της εξεταστικης και λογω καποιων οικογενεικων προβληματων που ειχα μεσα στο χειμωνα(στα οποια εκεινος με στηριξε πολυ)
Το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ μπερδεμενη και δεν κερω τι πρεπει να κανω, δεν ειμαι σιγουρη αν θελω πραγματικα να χωρισω και απο την αλλη μερικες φορες το θεωρω τελειωμενο...
Γινεται να ξαναερωτευτω αυτον τον ανθρωπο που τον αγαπαω τοσο πολυ και να νιωσω τον ενθουσιασμο που ενιωθα τον προηγουμενο καιρο και να κανουμε κοινα σχεδια για το μελλον; η αυτη η σχεση εκανε τον κυκλο της και πρεπει να φυγω; πως θα καταλαβω ποια ειναι η απαντηση;;;
δεν ξερω τι πρεπει να κανω ουτε θελω να τον πλήγωνω ενω δε φταιει σε τιποτα...εχω σκεφτει να μιλησω σε καποιον ειδικο αλλα εχω ακουσει οτι κοστιζει αρκετα και δεν ξερω αν θα μπορω να το καλυψω οικονομικα...