Originally Posted by
Tania96
Καλημέρα!☺
Πέρασαν οι μέρες αυτές και ξανά το ίδιο πρόγραμμα.
Έχω κάποιες υποχρεώσεις( αφορά σπουδές) που εγώ τις δημιούργησα και τις επέλεξα να τις κάνω για να διευρύνω τους ορίζοντες μου και να δικτυωθώ με άλλα άτομα.
Ύστερα από αρκετή σκέψη εάν μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, εαν πραγματικά με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό και αφού υπολόγισα και άλλους παράγοντες( οικονομικούς κοκ) αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό. Όμως τώρα δεν αισθάνομαι καλά, ενώ όλο αυτόν τον καιρό ήθελα να μπω, να γίνω δεκτή στο πρόγραμμα τώρα απλώς είμαι ουδέτερη σε όλο αυτό.
Και δεν συμβαίνει αυτό μόνο σε αυτήν την περίπτωση αλλά γενικά ενώ προσπαθώ να πετύχω κάτι, όταν καταφέρνω να πραγματοποιήσω αυτό που θέλω στη συνέχεια μένω απαθής και ουδέτερη.
Δεν ξέρω ακόμα και όταν πετυχαίνω κάτι προχωρώ στον επόμενο στόχο.
Αισθάνομαι πως τίποτα από όσα ανω δεν είναι αρκετά, ότι χρειάζεται να κάνω όλο και περισσότερα για να πετύχω και να μπορώ να σταθώ επάξια σε μία επαγγελματική θέση.
Άλλες φορές σκέφτομαι την ηλικία μου και ότι έχω μεγαλώσει και έτσι πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες. Και όλο αυτό δεν ξέρω που θα με βγάλει αισθάνομαι σαν να είμαι ενα ρομποτ που απλώς κάνει τις δουλειες και δεν αισθάνομαι ακόμα και για όσα μου αρέσουν πραγματικά το ζήλο, το μεράκι, το να δίνω πραγματικό νόημα σε αυτό που κάνω.
Όλο αυτό με πιέζει αρκετά, μελαγχολώ, σκέφτομαι ότι δεν είμαι αρκετά καλή ότι κάποιες άλλες κοπέλες είναι καλύτερες και ξεκινά ένας φαύλος κύκλος.
Πολλές φορές θέλω να αποφύγω να ασχολούμαι με οτιδήποτε.
Τι φταίει?