Πρόβλημα με την ψυχολόγο μου...
Έχω ένα πρόβλημα με την ψυχολόγο μου το οποίο προέκυψε όταν μου είπε πριν λίγο καιρό ότι στο νοσοκομείο όπου εργάζεται τώρα πια μπορεί να με παρακολουθεί μόνο για έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή κάπου κοντά στον Δεκέμβριο του επόμενου έτους θα πρέπει να σταματήσουμε κι εγώ δεν θέλω, δεν μπορώ, δεν αντέχω στην ιδέα!!! Με πονάει φρικτά, πονάω και κλαίω κι αυτή τη στιγμή που γράφω... Πλέον αντί ν' ανακουφίζομαι και να ωφελούμαι από τις συνεδρίες μας γίνομαι χειρότερα όποτε πάω όπως και σήμερα... Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να σταματήσω από τώρα για να μην υποφέρω κάθε φορά τόσο, νιώθω να μου σκίζεται η καρδιά χωρίς καμία υπερβολή! Καλύτερα τουλάχιστον να είμαι σπίτι μου και να υποφέρω γι' αυτό παρά κάθε φορά να μου μπαίνει το αγκάθι στην πληγή...
Δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, το ελπίζω γιατί υποφέρω πολύ... Μόνο παρακαλώ μην μου πείτε να κάνω σαν να μη συμβαίνει τίποτα και να συνεχίσω να επωφελούμαι από τις συνεδρίες γιατί αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το κάνω... Προσπάθησα αλλά δεν μπορώ...