Το ψυχωσικο επεισόδιο του άντρα μου
Καλησπέρα σε ολους! Ειναι η πρώτη μου φορα που γραφω σε καποιο φορουμ και θα ηθελα λοιπόν να εκφράσω τις ανησυχίες της οικογένειας μου που αφορούν τον άντρα μου. Πριν 3 ημέρες ο άντρας μου ύστερα απο πολλες ωρες εργασίας, αϋπνίας καθώς και χρησης καναβης, επέστρεψε στο σπίτι και ειπε οτι πηγε σε μια καφετέρια και του έριξαν κατι μεσα στον καφέ και ηταν πολυ φοβισμένος, εμεις σκεφτηκαμε οτι ισως και να συνεβη κατι τέτοιο και την αμεσως επόμενη μέρα συζητάω με τους φίλους του οι οποίοι πηγαν στην συγκεκριμένη καφετέρια και δεν συνέβη τιποτα. Την επόμενη μερα ηταν διαρκως με τους φίλους του (οι οποίοι μας βοηθανε πολυ στη θεραπεία) και τους ελεγε οτι ξανα κατι του έριξαν στο νερο και φοβόταν πολυ. Τους ελεγε να κλείσουν τα κινητα τους γιατί τους παρακολουθούν και πολλα αλλα της φαντασίας του. Εφοσον η κατάσταση ειχε ξεφυγει τον πηγαίνουμε σε εναν γιατρο και το πόρισμα του ηταν ότι επαθε ψυχωσικο επεισόδιο λογω υπερβολικής χρησης κάνναβης και ου έδωσε χάπια. Το πρόβλημα ειναι οτι τωρα που τα βαζουμε κάτω τα πράγματα απο την παλαιότερη συμπεριφορά του υπηρχαν ενδείξεις. Παροτι αφου πηρε το χάπι κοιμήθηκε και ύστερα ηταν κάπως καλύτερα οι φόβοι του οτι καποιοι τον παρακολουθουν εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλιστα πολλες φορες νομίζει ότι και καποιοι απο τους φιλους του του έριξαν κάτι στο νερο. Ο γιατρός λεει οτι όλα αυτα είναι φυσιολογικα και δεν περνάει απο τη μια μερα στην αλλη αλλα μπορει και να μην περάσει και ποτε. Γενικότερα βρισκόμαστε σε μια απόγνωση γιατι προσπαθουμε ολοι και οι φιλοι και η οικογένειά του να τον βοηθήσουμε αλλα νιώθουμε οτι οσο παει και επιδεινώνεται. Ξερω οτι πολλοι απο εσας έχετε περάσει κατι αντιστοιχο και θα ηθελα πολυ να ακουσω τις συμβουλές σας.
Εστάλη από HUAWEI VNS-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App