Καλησπερα σας...γινεται σχετιζομενα με τις ιδεοληψιες να υπαρχουν και βιαιες παρορμισεις?πως μπορει να εξιγιθει ολο αυτο?
Printable View
Καλησπερα σας...γινεται σχετιζομενα με τις ιδεοληψιες να υπαρχουν και βιαιες παρορμισεις?πως μπορει να εξιγιθει ολο αυτο?
Ναι γινεται.φοβασαι οτι δεν μπορεις να ελςγξεις τον εαυτο σου.
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Πως να το εξηγισω ολο αυτο ειναι περιεργο συναισθημα..
Ακριβως οπως το λες ειναι
Και πως αντιμετοπιζεται ολο αυτο? Και εγω νοιωθω οτι χανω τν ελενχο του ευατου μ.
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Η ψυχοθεραπεια θα με οφελουσε σε ολο αυτο?
Βασικα εγω εχω παρατηρησει οτι γινεται σε περιοδους αγχους.
Τι γινεται σε περιοδους ανγχους?
Οι ιδεοληψιες ττετοιου ειδους
Και γενικα οτι εισαι εκτος ελεγχου
Ειμαι εκτος εαυτου...και αυτο ειναξ το παραξενο.Νιωθω χαλια με τον εαυτο μου και με αυτα που σκεφτομαι
Μαλλον χρειαζεται χαλαρωση και να πιστεψεις οτι εισαι ελευθερος απο τα παθη σου.αυτο σημαινει οτι ισως πρεπει να ενδωσεις πνευματικα σε αυτα.να φανταστεις οτι το εχεις κανει αυτο που σκεφτεσαι και πως νιωθεις μετα η τι κανεις μετα
Καλα το λεςς..στην πραξη ειναι καπως δυσκολο..πηγαινοερχονται καποια πραγματα στο μυαλο μου.Οπως να θελω να κανω κακο στους γυρω μου ας πουμε,το αλλο ειναι πως αν ειμαι gay klp .η κατι φανταστικο απο ταινια..δεν μπορω να συγκεντροθω στα σωστα και ομορφα οπως σκεφτομουν..
Και εγω το ιδιο..οι ιδεοληψιες ειναι κακο πραγμα.δεν καταλαβαιναινεις τι ειναι αληθινο και τι οχι
Ακολουθείς ψυχοθεραπεια για ολο αυτο..η το παλευεις μονη σου; τι παιζει