Δεν αντέχω άλλο να φοβάμαι!
Καλησπέρα είμαι καινούργια θέλω να μου πει κάποιος αν έχει ανάλογες εμπειρίες. Εχω φόβιες με την καρδιά μου από 14 χρόνων κάποτε φεύγουν κάποτε έρχονται. Εχω κάνει εξετάσεις μου βρήκαν ένα αθώο φύσημα αλλά επειδή έχω γενικά χαμηλό σίδηρο ευθύνεται αυτό κ γενικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλά εγώ ελέγχω συνεχώς τους σφυγμούς κ μόλις έχω ταχυπαλμία τρέμω μου έρχεται να λιποθυμήσω νομίζω ότι θα πεθάνω. Γενικά είχα μάθει να ελέγχω τις κρίσεις πανικού αλλά πέρυσι με έπιασε μια δυνατή κ από τοτε μου ξύπνησαν όλες οι φοβίες αγοραφοβία καρδιοφοβια κρίσεις πανικού κ αρρωστωφοβια. Πηγα σε ψυχίατρο μ εδωσε αντί καταθλιπτικά δεν τα πηρα κ πηγα σε ψυχολόγο κάναμε συμπεριφορικη ψυχοθεραπεία βοήθησε αρκετα μετα απο μια κρίση πανικού παλι τα ιδια. Γενικευμένη αγχώδη διαταραχή ειπε ο ψυχίατρος
Τρέμουν τα ποδια μου οπότε αγχώνομαι η πρέπει καπου να παω. Ταχυπαλμία κ ο φοβος της καρδιάς με γονατίζει. Καθε σύμπτωμα που νιωθω ενα απλό κρυολόγημα το νιωθω αφόρητο σαν να επέρχεται ο θάνατος. Στο μυαλο μου συνέχεια ο φοβος της λιποθυμίας. Ποτε δεν εχω λιποθυμήσει κ μονο στην ιδέα τρέμω. Ο οργανισμός μου έχει εξαντλήθει ειμαι συνέχεια κουρασμένη κακοκεφη περιμενωντας να μου συμβει κατι κακο. Υπάρχει κανείς να έχει βιώσει παρομοια κατάσταση να με παρηγορήσει λιγο? Συγγνώμη για το κατεβατό κειμενο αλλα είπα την κατάσταση 10 χρονων περιληπτικά. Ευχαριστώ για την κατανόηση.