1η μέρα προσπαθειας διακοπής καπνίσματος
Είπα να το κόψω όπως με παρότρυνανε ανδρολογοι.οι γνωστοί μου και τα μελοι του φόρουμ.
Έπειτα έκατσα και τα λογαριασμό.ειναι πολλά λεφτά πάνω στο μήνα σχεδόν ένα ενοίκιο γιατί να τα δίνω στο τσιγάρο?
Με το πείσμα μου κατάφερα να κάνω πολλά πράγματα ελπίζω να τα καταφέρω και με το κάπνισμα δίνω κίνητρα στον εαυτό μου.σημερα δεν αγόρασα πακέτο.και δεν έχω τσιγάρα..τα λεφτά εμειναν στη τσέπη μου.αλλιος δεν θα είχα λεφτά στη τσέπη πάλι σήμερα..είναι πολλά αυτά που λέω στον εαυτό μου να για τον πείσω να σταματήσει αυτή τη καταστροφική συνήθεια.οπως αν το σταματήσω μπορεί να δυναμώσει το σπέρμα μου.να φυγή η ασθενοσπερμια..αν το αφήσω μπορεί να καλυτερεψη η στύση μου..τρομερό κίνητρο για εμένα..να ξανά γίνω ο παλιός Γιώργος η μηχανή του σεξ.χαχαχα το διακομοδο και λίγο..να καλυτερεψουν τα οικονομικά μου..
Όπως τα υπολόγισα αν δεν καπνίζω και τα κραταω.πανω στο μήνα έχω μαζέψει χρηματα για: εξετάσεις.γιατρους.θεραπει ες..
Άντε να δω πως θα αντέξω..όταν δεν θα αντέχω η θα πέσω για ύπνο ή θα βγενω έξω να ξεχνιέμαι