Originally Posted by
novia35
Έχω κάνει εξετάσεις και τα ευρήματα είναι χαμήλη D3 και πάρα πολύ ανεβασμένη παραθορμόλη, όλες οι άλλες εξετάσεις οι ορμονολογικές είναι καλές, έχω μια πίεση και ένα σάκχαρο οριακά φυσιολογικά, μια λιπώδη διήθηση στο ήπαρ, κατα καιρούς μου πέφτει το σίδηρο και η φεριττίνη και πρέπει να την ελέγχω τακτικά, έχω ένα φύσημα στη μητροειδή βαλβίδα που επίσης πρέπει να ελέγχω ανά 6μηνό και έναν μικρό πολύποδα στη χολή επίσης πρέπει να χάσω κιλά, έχω πάρει 25 κιλά παραπάνω απο τα κανονικά μου. Η ενδοκρινολόγος υποπτεύεται μεταβολικό σύνδρομο. Ο παράγοντας στρες είναι πάρα πολύ επιβαρυντικός. Είμαι 44 χρονών. Απο εκεί και πέρα έχω καθημερινά σχεδόν πονοκεφάλους, μουδιάσματα στο κεφάλι, πόνους στα κόκκαλα, αδιαθεσίες γενικά, ανακατωσούρες και κουράζομαι πολύ εύκολα. Πολλές φορές με πιάνει και κάτι σαν τάση λιποθυμίας. Έχω πάρα πολύ άγχος βέβαια γιατί έχω μείνει απο το 2012 άνεργη και δεν έχω κανένα απολύτως εισόδημα, με συντηρούν οι γονείς μου. Ζω μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, είχα πάρα πολλές ατυχίες και στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή κι αυτό με έχει κουράσει γιατί δεν μπορώ να έχω αυτονομία και υποχρεώνομαι αν και νεός άνθρωπος να ζω σαν ηλικιωμένη. Όλη μέρα ασχολούμαι με τα φάρμακα τους, τους γιατρούς τους, τις εξετάσεις τους, να μετρήσουμε το σάκχαρο, την πίεση, τις δουλειές για το σπίτι, τα καθημερινά ψώνια κτλ κτλ. Η ζωή μου είναι αυτή πια. Κοινωνική ζωή μηδέν. Επίσης είμαι μόνη μου, δεν έχω έναν άνθρωπο στην προσωπική μου ζωή να με στηρίζει και γενικότερα έχω μείνει μόνη μου μιας και οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν οικογένειες και ζουν μια άλλη ζωή. Έχω προσπαθεί να βρώ εργασία αλλά με θεωρούν πολύ μεγάλη έπειτα οι δουλειές που υπάρχουν δεν σου προσφέρουν πλέον παρά ένα χαρτζηλίκι, έστω κι αυτό όμως θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα είχα συνηθίσει να δουλεύω και να έχω πάντα το πορτοφόλι μου γεμάτο. Έχω επίσης προσπαθήσει να κάνω σχέση αλλά όλοι οι άντρες της ηλικίας μου κοιτάνε πολύ μικρότερες γυναίκες. Βιώνω απόρριψη γενικότερα κάτι που μια 10ετία πίσω δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει. Δυστυχώς η κοινωνία είναι πάρα πολύ σκληρή απέναντι στη γυναίκα που μεγαλώνει και έχει φτάσει σε μια ηλικία δίχως να έχει παντρευτεί ή να έχει κάνει οικογένεια. Οι περισσότερες γυναίκες είτε επειδή είναι σε μικρότερες ηλικίες, είτε επειδή είναι προστατευμένες μέσα σε ένα γάμο δεν μπορούν να το αντιληφθούν όμως ο ρατσισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος. Σε θεωρούν σκουπίδι, αποτυχημένη, κακομοίρα και τελειωμένη. Χρειάζομαι τόσο πολύ μια δουλειά για να μπορέσω να φέρω τα πράγματα σε μια ισορροπία, δυστυχώς αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και 5 χρόνια ανεργίας είναι πάρα πολλά, σου αλλάζουν τελείως τον ψυχισμό. Εγώ βλέπω ότι έχω γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Δεν με αναγνωρίζω.