Originally Posted by
vickympou
καλησπερα παιδια και απο εμενα.
ειμια η βικυ 27 ετων και πασχω απο σχιζοσυναισθηματικη διαταραχη. εχω νοσηλευτει 2 φορες και γενικα μπορω να πω πως με τα φαρμακα πηγαινω καλα. ομως, τις τελευταιες μερες εχω αυτοκτονικες τασεις. εχουν συμβει πολλα. πεθανε η γιαγια μου, η κορη μου -ειμαι ανυπαντρη μητερα- μου βγαζει την παναγια κυριολεκτικα, η μητερα μου εχει καταθλιψη και επι ενα μηνα ημουν στην τσιτα κυριολεκτικα μηοως η μητερα μου εχει καρδιοπαθεια. προχθες καναμε την εξεταση- ειναι καλα.εχω καταντησει να παιρνω και λεξοτανιλ και ταβορ με αλκοολ για να ηρεμω. αλλα πασχει απο αγχωδη διαταραχη. το προβλημα μου ειναι πως μονο στη σκεψη οτι μπορει να χασω τη μητερα μου θελω απο τωρα να αυτοκτονησω. δεν με ενδιαφερει και συγχωρεστεμε τι θα απογινει η μικρη, με ενδιαφερει μονο η μαμα μου. δεν εχω κανεναν αλλον στον κοσμο, μονο αυτη, αυτη ειναι για μενα τα παντα. ειναι παθολογικη αγαπη το καταννοω αλλα εχω ηδη κανει μια αποπειρα αυτοκτονιας και κατεληξα στο νοσοκομειο. δεν θελω να νοσηλευτω αλλα δεν ξερω και τι να κανω με τις αυτοκτονικες μου τασεις,.