Κρίσης πανικού φόβος και αγχώδεις διαταραχές.
Γεια σας σε όλους....ειμαι 22 χρονον
Όλα ξεκίνησαν πριν 2-3 χρόνια.
Πιστεύω πως όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα χωρισμό που είχα και ένα θέμα οικογενειακό.
Η πρώτη κρίση πανικού Ήταν ότι χειρότερο για εμένα γιατί δεν ήξερα τι μου γίνετε και τι παθενω..δεν πήγα νοσοκομείο δεν έδωσα τόσο σημασία και το άφησα παρόλο που το είχα στο νου μου αυτό που έπαθα.
Από τότε συνέχεια ζαλάδες φόβος μην πάθω τίποτα και είχα πάει πολλές φορές νοσοκομείο.
Η δεύτερη κρίση πανικού Ήταν το χειρότερο που έχω περάσει....ζαλαδα σφιξιμο και πόνος στο στήθος και δεν είχα ανάσες.. έφτασα νοσοκομείο από αρκετή ώρα μέχρι να μπω μέχρι να με δουν ο πόνος στο στήθος πέρασε και άρχισαν να μουδιασουν τα χέρια μου και το κεφάλι μου.
Μου είπαν ότι είναι κρίση πανικού μου έδωσαν ένα ηρεμιστικό και έφυγα και μου είπαν να δω έναν ψυχίατρο.
Πήγα στο ψυχίατρο μου είπε ότι έχω διαταραχή άγχους και κρίσης πανικού.μου είπε να το παλέψω μόνο μου και αν δεν μπορώ να ξαναπάω για φάρμακα...
Από τότε το παλεύω κάθε μέρα ακόμα και τώρα που σας γράφω.
Συνέχεια έχω ενοχλήσεις στο στήθος και δεν μπορω να πάρω ανάσες και ζαλάδες...και φόβους τρέλας και φόβος μην πάθω τίποτα...
Έχω πάει στο καρδιολόγος αρκετές φορές...Πρόσφατα και όλα πριν 2 εβδομάδες έκανα καρδιογράφημα τεστ κοπώσεως υπέρηχος καρδιάς Εκτός το χολτερ που είπε δεν χρειάζομαι και όλα βγήκαν Καλά...Μόνο μου είπε είναι πολύ αγχωμένος.
Νομίζετε ότι έχω κάτι παθολογικό η ολο αυτο είναι ψυχολογικό; θα πρέπει να πάρω φάρμακα ;το έχει περασει κάνεις αυτο;
Κάθε μέρα ειμαι χάλια από το πρωί μέχρι να κοιμηθώ...το μόνο που σκέφτομαι είναι μην πάθω τίποτα ότι κάτι έχει η καρδούλα Μου κτλπ....πλέον δεν μπορώ να κάνω τίποτα...αν πάω μέχρι το περίπτερο μου κόβετε η ανάσα και τρέμουν τα ποδια...
Παλιά είχα αρχίσει να πίνω πολύ και να καπνίζω γι'αυτό το λίγο..
Πλέον τα έκοψα όλα αυτά μαζί και το καφέ..
Θέλω κάποια βοήθεια....
Σας ευχαριστώ..