Ο'τι συνδεσμο και να πατησω στο φόρουμ, μου βγαζει μνμ οτι το πιστοποιητικό ασφαλειας εχει ληξει και κινδυνεύω απο κατι..
Μπαινω απο κινητο αν εχει σημασια.
Printable View
Ο'τι συνδεσμο και να πατησω στο φόρουμ, μου βγαζει μνμ οτι το πιστοποιητικό ασφαλειας εχει ληξει και κινδυνεύω απο κατι..
Μπαινω απο κινητο αν εχει σημασια.
Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω, και απο κινητο και απο λαπτοπ. Μπορει καποιος διαχειριστης του φορουμ να μας εξηγησει τι γινεται;
Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα..απτό πρωί προσπαθώ να μπω..εγώ μπενω από Κιν..
Απο κινητό μπαίνω μέσω tapatalk και δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα. Απο το pc μου το έβγαλε στο firefox τώρα που συνδέθηκα και πάτησα να μπει στις εξαιρέσεις και είναι οκ.
Εμένα μου έβγαζε πως η σύνδεση δεν είναι ιδιωτική,μάλλον λόγω του browser που μπαίνω.
Τώρα όμως όλα οκ.
Λογικά κάποιο θέμα του site.
Καλησπέρα,
από αμέλεια, είχε λήξει το πιστοποιητικό ασφαλείας του Portal. Το πιστοποιητικό ανανεώθηκε επιτυχώς για ένα χρόνο και το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.
Κι εγω το παθα
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας αυτής της τοποθεσίας Web.
Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web έχει λήξει ή δεν έχει, προς το παρόν, τεθεί σε ισχύ.
Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web έχει εκδοθεί για άλλη διεύθυνση τοποθεσίας Web.
αυτο το μυνημα βλεπω σημερα...