ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ
Καλησπερα σας, χαιρομαι πολυ που βρηκα ενα σαιτ εστω ανωνυμης συζητησης για βοηθεια! Είμαι 26 χρονων και εχω αλλα 2 αδερφια 35 και 34 χρονων αντιστοιχα οι οποιοι εχουν και οι 2 οικογενεια και παιδια! Απο παλια στην οικογενεια μου λογω του οτι η μητερα μου στηριζε λιγο παραπανω τους γονεις βοηθωντας τους, σε αγροτικες εργασιες δικες τους(προβατα) δημιουργηθηκαν προβληματα με αποτελεσμα ο πατερας μου να τσακωνεται συνεχεια μαζι της λεγοντας πως τον παραμελει και κανει οτι της πει ο πατερας της κτλπ κτλπ. Καποια στιγμη τα αδερφια μου ανακαλυψαν οτι ο πατερας μου την απατα στην ηλικια που αυτα πηγαιναν ακομα λυκειο. Θυμωσαν παρα πολυ το αποκαλυψαν στην μητερα μου,η οποια για να μη διαλυσει το σπιτι το υπεμεινε. Σε ολο αυτο ο πατερας μου ελεγε οτι το εκανε επειδη τον παραμελουσε σε ολους τους τομεις κτλπ !ομως δικαιολογω κ την μητερα μου η οποια μπορει να το εκανε και απο αντιδραση αφου αυτος την απατουσε. Υπηρξε μια μεγαλη ενταση στην οικογενεια με τσακωμους μεγαλους και παρολο που ημουν μικρος τοτε ειχα καταλαβει και εγω τι επικρατουσε. Παρολα αυτα η οικογενεια δεν διαλυθηκε παρολο που τα τελευταια χρονια ο πατερας μου με την μητερα μου κοιμοντουσαν σε διαφορετικα κρεβατια λογω δυσκολιων στον υπνο. Φτασαμε στο σημερα οπου ο παπους μου εφτασε να ειναι κατακοιτος στο κρεβατι με αποτελεσμα η μητερα μου εδω και 2 χρονια να κοιμαται ,το βραδυ σπιτι του παππου το οποιο σημειωτεον ειναι κοντα στο σπιτι μας προκειμενου να τον αλλαζει, να τον ταιζει κτλπ, και την ημερα να ερχεται στο σπιτι μας να κραταει τα εγγονια να μαγειρευει να καθαριζει κτλπ. Δηλαδη να ζει ενα μαρτυριο. Να σημειωσω πως η ηλικια του πατερα μου σημερα ειναι 60 και της μητερας μου 52! Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εδω και 1 χρονο εχουμε και τα 3 αδερφια αντιληφθει πως ο πατερας μας εχει εκ νεου μια εξωσυζυγικη σχεση και φευγει απο το σπιτι καθε βραδυ για 4-5 ωρες πηγαινει σπιτι της και γυρναει στισ 1-2. Φυσικα η μανα μας ζει το μαρτυριο της φροντιζοντας τον πατερα της και τα εγγονια και ολους. Στην αρχη δεν αντιδρασαμε γιατι κατανοησαμε οτι λογω της παραμελησης ισως γ αυτο την απατησε. Οσο συνεχιζοταν ομως ολο αυτο μας ηταν αδυνατο να καταλαβουμε πως τολμαει και ζει τον ερωτα του με μια χηρα ενω η μανα μας περναει εναν γολγοθα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΕΧΕΙ και εγγονια. Στη τελικη σε περιπτωση που δεν θελει ας την χωρισει και ας φυγει απο το σπιτι. Εχουμε φτασει σε σημειο να θελουμε να τον δειρουμε, μεχρι και εγω που του ειχα τρομερη αδυναμια εχω αρχισει να τον μισω. Οταν γυρισαμε και του ειπαμε να σοβαρευτει και να κοψει επαφες γιατι θα γινει χαμος ειπε οτι εχει τη δικη του ζωη κτλπ κ οτι θα τον κρινει ο θεος κτλπ βλακειες δλδ. Δωστε μ την βοηθεια σας γιατι επηρεαζονται οι ζωες και των αδερφων μου ψυχολογικα οι οποιοι εχουν στην τελικη τις δικες τους οικογενειες αλλα κ η δικη μ ζωη.
συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο και τις ασαφειες στο συντακτικο