Αλκοολ και λεξοτανίλ/ζαναξ
Καλησπέρα σε όλους,
Παθαίνω εδώ και 1.5 χρονο κρίσεις πανικού. Με πιάνει και με αφήνει. Μπορεί να περάσω 6 μήνες υπέροχους και μετα ξαφνικά χωρίς να καταλαβαίνω γιατι με ξαναπιάνουν και μάλιστα οταν «εχουν περάσει τα δύσκολα» πχ μια εξεταστική, κατα τη διάρκεια θα ειμαι καλά και με το που τελειώσει μπαμ μην μπορέσω λιγο να χαλαρώσω. Καθόλη τη διάρκεια αυτού του χρόνου πίνω οταν νιώθω να με ψιλό πιάνει και μου περνάει αμέσως, δεν πίνω πολύ, ενα ποτηράκι κρασί και ηρεμώ. Υπάρχουν όμως φορές που ειμαι σχολή ή στο δρόμο και παίρνω κανένα λεξοτανίλ ή ζαναξ. Πολύ πολύ σπάνια. Δεν θελω να πάω σε ψυχίατρο γιατι φοβάμαι οτι θα με βάλει μόνιμα στα φάρμακα και δεν ξερω αν θελω νέα κοπέλα -23- να μπλεχτω με φάρμακα.
Το θεμα μου ειναι οτι πρώτα πάντα αν ειναι βράδυ δοκιμάζω το αλκοολ και σημερα παρότι είχα πιει 2 ποτηράκι δεν πέρναγες με τίποτα όποτε πήρα ενα λεξοτανίλ. Ξέρει κάποιος τι μπορείς να πάθεις απο ανάμιξη; Και οταν λένε να μην το κάνουμε για τι ποσότητες μιλάμε; Εγώ δηλαδή με μισό λεξοτανίλ και 2 ποτηράκια να ανησυχώ;