παλι με διεγνωσαν με κατι σοβαρουλι.
στα 21 μουχαν πει καταλαθος πως ειχα καρκινο στο παγκρεας. ειχα μπει να ξεκινησω χημειοθεραπειες, σε τετοια φαση.
στα 28 μουχαν πει καταλαθος παλι πως ειχα ανευρισμα και μουχαν απαγορευσει να πεταξω για να ερθω ελλαδα για θεραπειες.
στα 28 μουχαν πει καταλαθος οτι ειχα σκληρυνση..και οτι ειχε φανει και στη μαγνητικη. και πως να μην φυγω απεξω γιατι ελλαδαν λεγαν δεν εχουμε καλα φαρμακα.
ενα χρονο μετα..δλδ τωρα..μουπαν πως εχω εμμηνοπαυση, απτα 26 μαλλον ξεκινησε λενε. τωρα ειμαι 29-30. οι ορμονες που δειχνουν εμμηνοπαυση ειναι στα υψη. μπορει λεει ναχω σπανια χρωμοσωμικη διαταραχη...για την οποια φυσικα τωρα κανω πανακριβα τεστ. οι γυναικες του φορουμ μην τρελαθουν και λενε πως δεν γινεται αυτο...γινεται.....σε πολυ σπανιες περιπτωσεις. και γινεται και σε πιο νεαρες. οποτε σας παρακαλω μην πειτε πως δεν γινεται. ωοθηκη ανεπαρκεια λεγεται.
ηθελα να κανω οικογενεια, τωρα δεν μπορω. πρεπει να παιρνω απειρα χαπια..διοτι εχω και θρομβοφιλια και οι ορμονες προκαλουν θρομβους...για σεξ..δεν νομιζω να μπορεσωνα ξανακανω, θα πρεπει να κανω συχνες εξετασεις γιατι οι ορμονες ειναι ψιλουπουλες...ολγουεις αλον πια.
κουραστηκα. απλα αυτο. κουραστηκα παρα πολυ. δεν μπορω να το αντιμετωπισω αλλο πια ολο αυτο. στην αρχη ειπα .. παλι λαθος κανανε. αλλα δυστυχως οι αιματολογικες και ο κυκλος δειχνουν αλλα. ειμαι παρα πολυ στενοχωρημενη και εξαντλημενη.