\"one flew at the coockoo\'s nest\"
Μ\' αρέσει ρε \"τρελάρες\" που τελικά εκείνο που σας εξιτάρει , είναι εκείνο που έχει ο δείνα ή ο τάδε, αν τα συμπτώματα του ενός ή του άλλου είναι ό,τι βιώσατε κι εσείς ή όχι, αν τελικά ο γείτονας κατά τη λαική ρήση δεν έχει κατσίκα ή αν του ψόφησε. Το σημαντικότερο απ\'ό,τι κατάλαβα μέχρι τώρα σ\' αυτό το φόρουμ - κι ελπίζω να είμαι λάθος - είναι αν κάποιος / α καψουρεύτηκε , χώρισε δεν χώρισε, αν του πονάει το νύχι ή όχι...Στην επιφάνεια της ανοησίας , σας χαίρομαι ρε \"τρελάρες\", είστε στ\' αλήθεια σε καλό δρόμο , σε καμια 100αρια χρόνια ρουφώντας τη μιζέρια του καθένα , κάποτε θα θεραπευτείτε..Όταν έγραψα το τόπικ αν τελικά ισχύει το \"μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι\", εννοώντας πως όσοι παίρνουν την ζωή απλοϊκά χωρίς να εμβαθύνουν στα προβλήματα, τις αξίες , την μετεξέλιξη του τι είμαστε, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες από όλους όσους θεωρούν τους εαυτούς τους \"ξύπνιους\", να κατανοήσουν το νόημα της ζωής ευκολότερα και να ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΝ, εκείνο που αντιμετώπισα ήταν με λίγα λόγια πως θεωρώ τους απλοικά σκεπτόμενους, ηλίθιους, πράγμα που δεν στέκει γιατί σέβομαι την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη σε ίσο μέγεθος με μένα - κανένα λιγότερο αλλά και κανένα περισσότερο ... Η θεματολογία του φόρουμ αυτού - παρ\' ότι δέχομαι την ελεύθερη έκφραση του \"αισθάνεσθαι\" - μετά από ενάμιση μήνα με έχει απογοητεύσει, όσοι έχουν διαβάσει την αντίληψη μου στο τόπικ \"μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματϊ\" να την θεωρήσουν εντελώς λάθος, συμφωνώ εκ των υστέρων με την carrie πως είμαι στενόμυαλος, στο τέλος τέλος αναθεωρώ την άποψη μου εκ των βάθρων, θεωρώ πως οι πτωχοί τω πνεύματι, τελικά είναι εδώ μέσα κι όχι έξω ,κι ότι σε γενικές γραμμές δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο σε όλους όσους δεν είχαν και δεν έχουν τίποτε να πουν έξω απ\' το ΠΑΟΚ - Αρης, ΠΑΟ - ΑΕΚ , ΠΑΟ - ΟΣΦΠ κτλ.. Έχετε αντιληφθεί πως όλοι απ\' αυτούς τους κανίβαλους στις θύρες τάδε δεν έχουν κανένα ψυχολογικό πρόβλημα ? Όταν το καταλάβετε, κάντε κι ένα τόπικ και γι \' αυτό... Σας χαιρετώ, σαν οτελευταίος ανόητος που πίστεψε πως κάτι θα μπορούσε να πει σ\' αυτό το φόρουμ...Τελευταίο τόπικ ενός ηλιθίου
Υ.Γ. Το \"τρελλάρες\" είναι η με τρυφερότητα αντιμετώπιση της ψυχασθένειας από τον Jack Nicolson στη φωλιά του κούκου..