Σχετικά με το βαλσαμόχορτο και τη στυτική δυσλειτουργία
Καλησπέρα.
Παρακολουθώ τη διαδικτυακή σας κοινότητα εδώ και αρκετό καιρό και έμαθα πολλά από όσα γράφετε κατά καιρούς για τη χρήση αντικαταθλιπτικών.Είμαι και γω θύμα της κατάθλιψης και αποφάσισα έπειτα από προτροπή ιατρού που με παρακολουθεί να πειραματιστώ με κάποια φαρμακευτική αγωγή.Αρχικά μου πρότεινε το zoloft,αλλά έπειτα από ενδελεχή αναζήτηση για γνώμες και απόψεις ατόμων που το δοκίμασαν αποφάσισα να το αφήσω για πιο μετά,όσον αφορά στα κανονικά αντικαταθλιπτικά.
Θα ήθελα να δοκιμάσω το βαλσαμόχορτο λοιπόν και θέλω να μου πει κάποιος που το δοκίμασε για εύλογο χρονικό διάστημα τι παρατήρησε πέραν της γνωστής φωτοευαισθησίας.
Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κομμάτι της επίδρασής του στα του σεξ.
Παρά την κατάθλιψη δεν έχω χάσει τη στύση μου και μπορώ να εκσπερματώνω κανονικά.
Θα ήθελα να μάθω πως έχετε βιώσει όσοι το χρησιμοποιείτε το βαλσαμόχορτο,καθώς και αν σε κάποιον προκάλεσε στυτική δυσλειτουργία ή μείωση ερωτικής διάθεσης ή αδυναμία εκσπερμάτωσης ή τέλος πάντων οτιδήποτε ανεπιθύμητο.
Γνωρίζω ότι έχουν συζητηθεί σε γενικό πλαίσιο σε διάφορα νήματα οι επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα αυτού,δυστυχώς όμως δε μου επιτρέπεται να στείλω προσωπικό μήνυμα σε ορισμένους χρήστες που έγραψαν κατά καιρούς ότι το χρησιμοποιούν.
Ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας.
Παρακαλώ όποιος μπορεί ας καταθέσει την εμπειρία του.
Καλή τύχη σε ότι κάνετε.