Καλησπέρα σας ! Ανοίγω καινούριο θέμα για εμβοες γιατί τα υπόλοιπα είναι παλιότερα .
Εγώ προσωπικά έχω εδώ και 2 μηνες εμβοες .χωρίς να βρίσκω παθολογικά αιτία , έχω πάει σε αρκετούς γιατρούς Ορλ ,νευρολόγους ,ακουολογο , έχω κάνει τυμπανογραμα ,ακουογραμμα εξετάσεις αιματογολικες για τα πάντα ! Μαγνητική εγκεφάλου και λιθοειδων , και δυστυχώς δεν βρίσκω καμία αιτία .. έτσι ξαφνικά ξεκίνησε χωρίς πτώση ακοής η πόνο σε αυτι κάτι .. πραγματικά μου έχει βασανίσει τη ζωή όλο αυτό το διάστημα , στην αρχή τις πρώτες εβδομάδες δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ τώρα εντάξει συνήθισα ευτυχώς ! Κάποιες μέρες που παλεύονται είμαι καλά !κάποιες όμως εντελώς χάλια που βαράω κόκκινο συνεγγερμο και αναγκαστικά παίρνω αγχολυτικά..
Ο ήχος που ακούω είναι συνεχείς σαν της τηλεόρασης που δεν πιάνει σήμα ( παλιές τηλεόρασης ) φυσιμα και όταν κορυφώνεται λες και είμαι σε αεροπλάνο που είναι έτοιμο για απογείωση , άλλοτε χαμηλός άλλοτε δυνατός .
Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η διάθεση και αν έχεις άγχος για την ένταση του . Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι φταίει το Στρες για κάτι τέτοιο σίγουρα συμβάλει αλλά όχι ότι η αιτία είναι καθαρά και μόνο το στρες και δημιουργείται εμβοη .. τέλος πάντων θα ήθελα συμβουλές από παλιούς η νέους χρήστες του φορουμ που το ξεπέρασαν η ακόμα το παλεύουν.
παντως Μέχρι στιγμής από πόλυ λίγους έχω διαβάσει κάτι θετικό,πχ περάσε μόνο του μετα από καιρό η κάποιο φάρμακο βοήθησε .
η αλήθεια είναι ότι θα ανέβαζε την ψυχολογία όποιον παθόντων διάβαζαν ένα καλό νέο !