Κρίσεις πανικού... The come back
Καλησπέρα στην παρέα καλες γιορτές με υγεια (και ψυχική γιατι την χρειαζόμαστε)
Πριν 5 χρονια πάνω οου μετακόμισα στο εξωτερικό ειχα κρίσεις πανικού πολυ πολυ εντονες και με κατάλοιπο μια συνεχής ζάλη... Αρχικά πήγα να το οαλεψω μονος μου αλλα δυστυχώς χωρις μεγαλη επιτυχια και επισκέφτηκα εναν γιατρο, ο οποιος μου χορηγσε εσιταλοπραμη. Μετα απο αγωγή 1.5-2 χρονων ο τα σταμάτησα εικουν παρα πολυ καλα για δυο χρονια μέχρι πριν δυο μήνες πιτ ξανάρχισε και ειδικά τις δυο τελευταίες εβδομάδες σχεδον καθημερινά Μίλησα μ τ γιατρο μ ειπε να παρω χαναξ για δυο εβδομάδες και μετα αν δεν περασει να ξαναρχίσουμε αγωγή λε εσιταλοπραμη.
Εχω τις εξης ερωτήσεις π θα ηθελα να συζητήσω κ μαζι σας.
1. Οι κρίσεις πανικού κ οι αγχωδες διαταραχές δε θεραπεύονται ποτε οριστικά? Σε τακτά χρονικά διαστήματα θ πρέπει να λαμβάνω φάρμακα?
2. Θα έπρεπε να δοκιμάσω αλλο φάρμακο η επειδή πέτυχε (έστω κ για δυο χρονια να μεινω στο ιδιο)
3. Αλκοολ. Ειμαι σοσιαλ ντρινκερ. Ξερω οτι αν ειναι να πιω δε παίρνω χανσξ εκεινη τη μερα. Ο γιατρός μ ειπε οτι με εσιταλοπραμη δεν υπάρχει προβλημα κ μοιρω να πιω ισχύει? Αν εχω πιει ποσες ωρες μετα ειναι ασφαλές να παρω χαναξ για να μ βοηθήσεις κε το χανγκόβερ?
Ευχαριστώ