Xanax εφ'όρου ζωής όταν τα SSRI δε δουλεύουν;
Γεια χαρά σε όλους
Παλιό μέλος του forum αλλά άνοιξα καινούριο λογαριασμό μιας και μένω εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.
Το πρόβλημά μου είναι ότι δε μπορώ να ηρεμήσω, εσωτερική ανησυχία και δεν μπορώ να βγω από το σπίτι χωρίς Xanax(τα προμηθεύομαι όποτε κατεβαίνω Ελλάδα)
Τις μέρες του Πάσχα στην Εκκλησία ήταν δύσκολα,έτρεμαν πόδια,έτρεμα όποτε άναβα κερί,σφιγμένος αυχένας παρόλο που ήμουν με 0.5mg Xanax (ξεκίνησα με 0.25 αλλά δε με έπιανε πια).
Ιστορικό:
Το 1996 είδα πρώτη φορά γιατρό μου έδωσε Minitran για μερικούς μήνες δε μου έκανε τίποτε και το ξεπέρασα τότε αλλά δεν ήμουν όπως παλιά.
Το 2001 ξανά σε γιατρό,δοκίμασα Seroxat,Zoloft Dumyrox σε μια περίοδο ενός χρόνου,κάποιο δούλεψε δε θυμάμαι ποιο αλλά τα έκοψα μαχαίρι και ήμουν σχετικα καλά χωρίς φάρμακα μεχρι το 2014 που ξεκίνησαν για πρώτη φορά οι κρίσεις πανικού.Μου έδωσαν Xanax και άρχισα να ξαναβγαίνω από το σπίτι.
Είδα ξανά γιατρούς,δοκίμασα Zoloft ξανά,Effexor,Cipralex,Ladose,Lyrica και Valdoxan αλλά όλα μου έκαναν παρενέργειες και έχω μείνει μόνο με το Xanax που βοηθάει.
Προχθές μου πρότεινε μια νέα γιατρός το Brentillix αλλά ακόμα δε το δοκίμασα.
Πιστεύω οτι δε μου κάνουν τα ssri αλλά και πάλι δε γίνεται να παίρνω Xanax για να βγω από το σπίτι.
Έκανα και ψυχοθεραπεία αλλά πεταμένα λεφτά.
Γενικευμένη αγχώδης διαταραχή με αγοραφοβία λένε όλοι αλλά κανείς δεν έχει βρει τη συνταγή.
Το πρόβλημά μου είναι ότι τρέμω,δε μπορώ στην ουρά του ταμείου,δε μπορώ να σηκώσω κούπα καφέ μπροστά σε κόσμο,όλα αχετίζονται γύρω απο τα τρέμουλα
Τ4 πίνω και έχω έλλειψη βιταμίνης D, κανένα άλλο πρόβλημα υγείας
Μακρύ post αλλά ακούω καμιά γνώμη γιατί κάτι δε πάει καλά
Ευχαριστώ