κρίσης πανικού και απώλεια βάρους.
καλησπέρα σας, είμαι καινούριο μέλος στο forum ονομάζομαι θανάσης και είμαι 27.. είχα διαγνωστεί με διαταραχή πανικού από τα 16 μου και περνώ αντικαταθλιπτικά από αυτή την ηλικία. μου δώσανε το cipralex 10mg το οποιο το έπαιρνα και είχα σταθεροποιηθεί παρα πολύ και είχα νιώσει πολύ καλά.. πρόσφατα έκανα την απόπειρα με πολύ δυσκολία να κόψω το φάρμακο μου πήρε 3.5 μήνες για να το σταματήσω μαχαίρι.. όλα καλά μέχρι εδώ.. μέχρι που μέσα σε διάστημα 2μηνών έχασα 24 κιλά... δεν μπορώ να φάω τίποτα.. έχω ζαλάδες και μουδιάζει όλο μου το σώμα.. δεν μπορώ να σταθώ.. είμαι όλη μέρα σε μια κατάσταση θολούρας/ζαλάδας νιώθω τα χερια μου και τα πόδια μου να παραλύουνε.. δεν είμαι καθόλου καλά.. επίσης έχω και θυροειδή hashimoto με το οποιο κανονικά παίρνεις κιλά δεν χάνεις.. απλά εγώ δεν έπαιρνα το t4 έως τώρα.. παρατηρώ πλέον ότι όλα μου τα ρούχα είναι φαρδιά.. νιώθω πολύ άσχημα.. νιώθω ότι γίνομαι μέρα με την μέρα όλο και πιο λεπτός δεν παλεύετε αυτή η κατάσταση με τίποτα πήγα σε νοσοκομείο μου κάνανε εξέτασης αίματος και μου είπανε για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση αλλα δεν μπορούνε να μου κάνουνε μέθη λέει επειδή έχω την tsh στο 6.2 και να πάω άμεσα σε ενδοκρινολόγο.. πήγα και μου είπε είναι απαραίτητο να περνώ το t4 το οποιο το περνώ τώρα κανονικά.. εδώ και λίγες μέρες δεν ξέρω τι θα κάνω δεν μπορώ ούτε έξω να βγω πλέον έχω κλειστεί να είμαι με τα ακουστικά σπίτι όλη μέρα και να ακούω μουσική ούτε φαγητό ούτε τίποτα.. μένω όλη μέρα νηστικός.. η ζαλάδες είναι ακόμα και όταν κάθομαι σε καρεκλα.. όταν τρώω νομίζω ζαλιζομε πιο πολυ.. φουσκώνω συνεχεια και έχω τάση για εμετό. δεν ξέρω τι να κάνω...
με ανήσυχη ότι έχασα ξαφνικά τόσα κιλά απότομα.. επειδή είμαι και αρωστοφοβικος και επειδή κάπνιζα 5-6 τσιγάρα την μέρα η πουράκια φοβάμαι μην έχω κάτι άλλο πιο σοβαρό.. είμαι με xanax κάθε μέρα αλλα η ζαλάδες συνεχίζουνε... είμαι σε πανικό όλη μέρα και βλέπω τον ευατό μου στον καθρέπτη ότι έχω γίνει μισος...
και όλη όση με βλέπουνε μου λένε πως αδυνάτισα έτσι απότομα.. δεν ξέρω τι να κάνω.. στο νοσοκομείο απλά είδανε το θυροειδή και με στείλανε σε ενδοκρινολόγο.. και ο ενδοκρινολόγος λέει δεν χάνεις από αυτο κιλά είμαι σε κατάσταση σοκ...