Originally Posted by
boo
καλησπερα παιδια
αποψε εμαθα πως πριν λιγο καιρο οτι ο αδερφος μου χτηπησε τη μανα μου..
παντα την εβριζε και της χρεωνε οτι στραβο γινοταν.της συμπεριφεροταν σαν το χειροτερο του εχθρο.
και με εμενα ειχαμε πολλα προβληματα και μου σηκωνε χερι μεχρι που του το εκοψα λεγοντας στον πατερα μου πως αν ξανασηκωσει κανεις χερι πανω μου ο αδερφος μου ή οποιος αλλος θα φυγω απο το σπιτι
και ο παπαρας ο πατερας μου αποψε στο τηλ το μονο που του ειπε οτι απλα δεν ηταν σωστη η συμπεριφορα του αντι να τον ξεχεσει και να υποστηριξει τη μανα μου.αλλα ειναι κοτα
τα εχω παρει πολυ ασχημα και η μανα μου εκλαιγε και τοτε και τωρα που δεν την υποστηριξε και θυμηθηκε οτι εγινε.οχι οτι θα το ξεχασει και ποτε.και η καημενη προσπαθει να κανει οτι της ζηταγε να τον βοηθαει.
του λεει του πατερα μου οτι εχει πρεοβκλημα διαχειρισης θυμου και οτι χρειαζεται ψυχολογο αλλα ο πατερας μου κοτευει να του το πει
θυμος, νευρα, στεναχωρια.τον σιχαινομαι.και την τριτη θα ερθει στο χωριο να φαμε μαζι με τη γυναικα του και το σοι της.
ειναι παραλογο που δε θελω να παραβρεθω μαζι τους? αμα τον πετυχω θα τον κυνηγαω με το κουζινομαχαιρο. ναι το εχω ξανακανει αυτο
νευρα.τρεμω απο τα νευρα μου
τον σιχαθηκα ηταν το κερασακι στην τουρτα