Προβλημα με ψυχοθεραπευτρια
Καλησπερα. Κανω ψυχοθεραπεια και εχω μερικα παραπονα σχετικα με την ψυχοθεραπευτρια μου....
- λεει οτι θα ηθελε να παει και αυτη σε ψυχολογο αλλα δεν το κανει γιατι ολοι οι αλλοι ψυχολογπι ειναι ασχετοι..επισης εχει πει πως την δουλεια που κανει αυτη για να την δεις με αλλους πρεπει να περασει τριπλασιος χρονος..φαινεται αρκετα ναρκισσιστρια
-βαζει ταμπελες πολυ ευκολα για αλλους πελατες...πχ μου ειπε οτι ενας πελατης της με κοινωνικη φοβια ζηλευε οσους δεν ηταν ντροπαλοι οποτε δεν εγινε καλα γιατι ηταν κομπλεξικος....για αλλο πελατη της μου ειχε πει πως δεν εγινε καλα γιατι ηταν χαζος..νομιζω πως οταν ενα περισταστικο δεν παει καλα ριχνει την ευθυνη στον πελατη
-μια φορα την ειχα ρωτησει κατι και αντι να μου πει πως δεν ηξερε την απαντηση αρχισε να λεει πραγματα απο το μυαλο της
- επισης να πω πως εβγαινε συνεχεια στη τηλεοραση...και εκει παντα μιλα αρνητικα για τις παρουσιαστριες "κομπλεξικη, βουρλο"
-μου εχει πει οτι ηρθε απο την θεσσαλονικη αθηνα για να βοηθησει εναν που της ζητησε βοηθεια και εμενε αθηνα..λιγο ψευτικο μου φαινεται να αλλαξε πολη μονο για αυτο
-μια φορα της ελεγα κατι και μου κανει "μου ακουγεται παρανοικο αυτο που λες"... στην επομενη συνεδρια καταλαβε τι εννοουσα αλλα ουτε συγγνωμη ζητησε για αυτο ουτε τιποτα
-γενικα θελει να δειχνεται...δηλαδη αρχισε χωρις λογο να μου λεει για μια συνομιλια της με τη Γερμανου και τονιζει αρκετα συχνα πως ειναι γεματη απο πελατες
-μου ειχε πει πως μια φορα μαλωσε με μια στο σουπερ μαρκετ και αρχισε να της λεει "εισαι αγαμητη.σεξ κανεις? εχεις προβλημα .να πας για ψυχοθεραπεια"...και αλλη μια φορα μου ελεγε για ενα πελατη της που ειχε να κανει χρονια σεξ..επισης αλλη φορα κοροιδευε κατι συμφοιτητριες της που δεν εβγαιναν συχνα κλπ..
-ενω ξερει οτι εχω κοινωνικη φοβια και ντρεπομαι να βγαινω και ουτε εχω στενους φιλους με ρωτησε πριν απο λιγο καιρο "βαριεσαι και δεν βγαινεις εξω?".
-επειδη καναμε ασκησεις πανω στην κοινωνικη φοβια μου ειχε πει καποια στιγμη "αυτα μπορουσες να τα κανεις πριν ερθεις? Γιατι αν δεν μπορουσες νιωθω παρα πολυ καλη ψυχολογος"
-γενικα δεν σημειωνει τιποτα οποτε πραγματα που εχω πει δεν τα θυμαται και ξεχνα παντα τις ασκησεις που βαζει
-της ειχα πει οτι διαβαζα ενα βιβλιο ψυχολογιας και μου ειπε "εγω σου ειχα πει να το αγορασεις?"...επισης της ειχα πει οτι ειχα παει σε ενα σεξ σοπ με μια φιλη μου παλια και εκει επειδη ειχα παει πριν αρχισω ψυχοθεραπεια φανηκε να ενοχλειται.
-να πω οτι ειμαι γενικα πολυ κλειστος οποτε μετα τις ασκησεις κοινωνικης φοβιας μου ειναι πολυ δυσκολο να μιλησω και να ανοιχτω ....αλλα και η ιδια ουτε οργανωνει καπως τις συνεδριες και δεν ρωτα ποτε στο τελος καθε συνεδριες τι κερδισα, τι μου αρεσε κλπ
-της ειχα πει διαφορα για τον πατερα μου (δεν ειχα καλη σχεση μαζι του) και αλλοτε τον δικαιολογουσε και αλλοτε το αντιθετο...και εκει ενιωθα σαν να ξεχναει πολλα απο οσα της ελεγα και δεν κατεληξα καπου...επισης λεγανε να της τον φερω για μια συνεδρια για να μιλησουνε..τελικα δεν τον εφερα αλλα πηρε ο πατερας μου τηλεφωνο τη ψυχολογο...η ψυχολογος του ειπε οτι δεν επιτρεπεται να μιλαει κλπ αλλα του ειπε παρα πολλα και μαλιστα και για ενα θεμα που της ειχα πει να μην μιλησει γι αυτο.
-δεν ξερω αν τα κανουν και οι αλλοι ψυχοθεραπευτες αλλα αργει αρκετες φορες, εχει σκυλο στο γραφειο της, καπνιζει κλπ..επισης σε κατι βιβλια διαβαζα για γραπτες ασκησεις πανω στις σκεψεις και στις πεποιθησεις αλλα αυτα δεν ξερω αν τα κανουν και οι αλλοι
Σιγουρα εχει και θετικα αλλα θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για οσα αρνητικα γραφω...πιστευτε οτι αξιζει να δοκιμασω κατι αλλο? Νομιζω οτι ολοι οι ψυχοθεραπευτες εχουν αρνητικα αλλα ισως σε αυτη τη περιπτωση να εχει ξεπεραστει το οριο