Νέο Μέλος:Τι μου συμβαίνει;
Καλησπέρα σας.Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ σας και θα εκτιμούσα τις συμβουλές σας σε ορισμένα θέματα τα οποία νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ.Βιώνω ποικίλα ζητήματα,κοντά στα 3 χρόνια τώρα τα οποία και διστάζω να μοιραστώ με ανθρώπους στον περίγυρο μου χωρίς αυτό να αναιρεί το γεγονός των πολυάριθμων προσπαθειών μου.Θεωρώ πως η πηγή του προβλήματος ξεκινά σε αρκετά νεαρή ηλικία,όταν και μου δημιουργήθηκαν αρκετές εσωτερικές ανασφάλειες όσων αφορά την εικόνα μου.Απο νεαρή ηλικία αποτελούσα ένα παχουλο άτομο με αποτέλεσμα αυτό να μειώσει την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση μου.Δεν ήμουν αποδεκτή από τους συμμαθητές μου, γεγονός το οποίο αντιλαμβανόμουν και με πλήγωνε.Στο γυμνάσιο θα έλεγα πως ήμουν παιδί της ηλικίας μου.Ερωτεύτηκα με τεράστιο πάθος ένα άτομο,το οποίο δεν γνώρισα ποτέ αλλά βρισκόμασταν στο ίδιο σχολείο.Εφόσον όπως ήταν φυσικό να συμβεί εκείνο το άτομο συνέχισε τη ζωή του,έμεινα εγώ πίσω,με πληγές και κενά.Ετσι ακολούθησε ένα καλοκαίρι γεμάτο με λάθη στον τομέα των διαπροσωπικων μου σχέσεων,αναζητώντας στα πλέον ακατάλληλα άτομα να γεμίσουν τα κενά μου και να καθησυχάσουν τις ανασφάλειες μου, με λίγα λόγια ασχολούμουν με ανούσιες καταστάσεις.Και κάπου εδώ συνέβη κάτι το οποίο με..σημάδεψε.Γνωρισα ένα παλικάρι πολύ μεγαλύτερο από εμένα,το οποίο ως γνωστόν με έκανε να αισθάνομαι καλά, να αισθάνομαι όμορφη και αρεστή.Με πίεση και "πριξιμο" κατάφερε να με κάνει να τον φιλήσω-να σημειώσω πως αποτελούσε το πρώτο αγόρι όχι μόνο που φίλησα, αλλά και που είχα κάποιου είδους επικοινωνία ή πνευματική επαφή, ανταλλαγή απόψεων κλπ-.Καποια μέρα βρεθήκαμε στο σπίτι του.Μόνοι μας.Έγινε ότι έγινε υπό τεράστια βιασύνη,πίεση και εκμετάλλευση της στιγμής από τον ίδιο.Μετά από κάμποσες μέρες ξανά βρεθήκαμε στο σπίτι του, μου πρότεινε ξανά το ίδιο, αρνήθηκα, μου θύμωσε και έτσι έφυγα χωρίς να γνωρίζω πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπα από κοντά.Οχι πολύ καιρό αργότερα χωρίσαμε διαδικτυακά.Τον ερωτεύτηκα και δέθηκα συναισθηματικά μαζί του,εκείνος ποτέ.Χρήση μου έκανε, τόση όση εγώ του επέτρεψα, τόση που ήταν αρκετή για να δημιουργήσει θέματα σε εμένα.Για 2 χρόνια απείχα από τα πάντα.Περιοριστηκα σε κάποιες βασικές παρέες,η απόδοση μου στα μαθήματα έπεσε ραγδαία,μισούσα τον εαυτό μου μέρα με την μέρα πιο πολύ,ντρεπόμουν να κοιταχτώ στον καθρέπτη.Πως του το επέτρεψα να μου το κάνει αυτό;Γιατί έπεσα τόσο χαμηλά;Τι μου συμβαίνει; Πως έγινα έτσι,γιατί άλλαξα τόσο απότομα και βρέθηκα σε μια κατάσταση τόσο αρνητικά φορτισμένη;Ερωτήματα τα οποία δεν έχουν απαντηθεί μέχρι και σήμερα.Και αυτό ήταν μόνο η αρχή της σταδιακής απώλειας του εαυτού μου.Επίσης καθ'όλη τη διάρκεια αυτών των χρόνων βίωνα και συνεχίζω να βιώνω αισθήματα κενού, θυμού προς τον εαυτό μου,άγχους, για την ακρίβεια τεράστιου άγχους,από εκείνα του τύπου που νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ανασανεις,ότι χάνεις το μυαλό σου και λοιπά.Και κάπως έτσι συνεχίζει το σκηνικό μέχρι σήμερα.Στο μυαλό μου,κανείς δεν με γουστάρει.Όλοι επιζητούν να πάρουν κάτι από εμένα, να με χρησιμοποιήσουν και ύστερα να με πετάξουν.Έτσι κρατώ αποστάσεις,δυσκολεύομαι να δημιουργήσω επικοινωνία με κάποιο άλλο άτομο σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης.Με συγχωρείτε για το τεράστιο κείμενο.Ποια είναι η άποψη σας για όλα αυτά.Αν και δεν έχω πει ούτε τα μισά,θα ήθελα να ακούσω κάποια γνώμη,που ίσως θα αποτελούσε τροφή για τη σκέψη μου Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.