Θα μείνω μόνη στο σπίτι απόψε κι ανησυχώ λίγο...
Καλησπέρα...
Είμαι λίγο φορτισμένη συναισθηματικά τις τελευταίες μέρες (θα εξηγήσω παρακάτω γιατί) και τώρα επίσης λιγάκι... Αλλά ας τα πάρω με τη σειρά...
Τα παλιά μέλη ξέρετε ότι έχει πεθάνει ο θείος μου και δίδυμος αδελφός της μαμάς μου αρκετά νέος από καρκίνο... Έχει τρία χρόνια συνεπώς πριν μια εβδομάδα περίπου έγινε η εκταφή και σήμερα οι γονείς μου έφυγαν για το χωριό γιατί θέλουν να πάνε εκεί τα οστά του μιας κι η γιαγιά μου και μητέρα του είναι επίσης θαμμένη εκεί... Παρόλο που δεν παρευρέθηκα στην εκταφή με τάραξε όλο αυτό κι ένας λόγος ήταν ότι η μαμά μου είναι χάλια ψυχολογικά από τότε... Και σήμερα δεν ένιωθα καλά που την έβλεπα που έκλαιγε...
Και σαν να μην έφτανε αυτή η αναστάτωση απόψε θα μείνω όλη τη νύχτα μόνη μου κι έχω αγχωθεί λίγο... Μέχρι στιγμής καμία σχέση με το παρελθόν που πανικοβαλλόμουν αλλά δεν ξέρω για όταν νυχτώσει... Θα σας κάνω μερικές ερωτήσεις λοιπόν...
1ον Αν κλειδώσω (έχουμε πόρτα ασφαλείας) θα είμαι όντως ασφαλής;
2ον Αν -ω μη γένοιτο- μπει κάποιος στο σπίτι ποια είναι η καλύτερη στάση για να φύγει χωρίς να μου κάνει κακό; Δεν με νοιάζει και τόσο αν κλέψει αρκεί να μην πάθω εγώ τίποτα...
Έχω και ένα άλλο θέμα που θέλω να θίξω αλλά ας ξεκινήσουμε απ' αυτό που είναι το βιαστικό...