Originally Posted by
mperdemeni23
Καλησπέρα σας,
εδώ και 2 χρόνια είμαι με ένα παλικάρι, πολύ καλό παιδί! Περνάμε πολύ ωραία! Είναι η μοναδική σχέση που είχα ποτέ, όπου απολαμβάνω προσοχή, κατανόηση, αγάπη, φροντίδα κτλ.
Δεν έχω παράπονο από αυτά!
Ο Κ. εδώ και 4 χρόνια παρακολουθείται από ψυχίατρο 1 φορά το μήνα και παίρνει φαρμακευτική αγωγή (το γνωρίζω από το πρώτο μήνα της σχέσης μας).
Στην αρχή έπαιρνε risperdal & akineton. Του έκοψε το akineton για 7 μήνες. Και τώρα παίρνει risperdal & effexor.
Οι λόγοι που επισκέφθηκε το γιατρό είναι οι συχνοί πονοκέφαλοι που είχε μετά απο σοβαρό ατύχημα, οι καθημερίνοι καβγάδες που είχε με την οικογένεια του και ο τότε χωρισμός του.
Αυτά τα 2 χρόνια που είμαστε μαζί, είναι ένας πολύ γλυκός και ήρεμος άνθρωπος.... αλλά εγώ έχω απορίες....
Όταν τον ρωτώ ευθέως για τα φάρμακα, μου λέει ότι τα παίρνει για τους πονοκέφαλους που είχε και το effexor του το έδωσε για τηαυξηση της ζωντανιας και ενεργειας του και κατεπεκταση τη μείωση της επιδρομή στο φαγητό λόγω πείνας, καθως πήρε πάρα πολλά κιλά.
Όμως αυτά τα φάρμακα είναι για τη σχιζοφρένεια και τη κατάθλιψη... δε μπορώ να καταλάβω πως κολλάνε...δε συνδέονται... είναι κακό που με ανησυχεί; πειράζει που θέλω να ξέρω τι συμβαίνει με τον άνθρωπο που περνώ πολύ χρόνο από τη ζωή μου;και συζητάμε να συζήσουμε;
Και αυτή η ανησυχία με κάνει να χάνω τον έλεγχο...και να τσακωνόμαστε...συνέχεια το τελευταίο καιρό...γιατί είμαι ιδιαίτερα νευρική και απότομη...και χάνω το δίκιο μου πάντα!
Η απορία μου είναι η εξής....θα έδιναν για χρόνιους πονοκεφάλους risperdal? και για τη μείωση της όρεξης efexor?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.