Γεια σας θα ηθελα να σας διηγηθώ καπως την ιστορια μου.
Ειμαι 20 χρονων και καπνίζω χορτο σχεδον 6 χρονια τωρα μεχρι εδω καλα.
Τον Οκτώβρη αρχισα να παιρνω βουπρενορφινη ενδοφλέβια απο το πουθενα, καμια φορα κοκαινη και διαφορα χάπια κυρίως Βενζοδιαζεπινες.
Το Νοέμβριο καπως ξέφυγε η κατασταση και αρχισα να παιρνω πολλες Βενζοδιαζεπινες μεχρι τη μερα που ηρθε η δοκιμή της ηρωίνης και εγινε ενα overdose απο το πουθενα απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχω ξαναπάρει ηρωινη αλλα μονο βουπρενορφινη μεχρι και 1,5 μηνα πριν περιπου, προσπαθω να ξεφύγω καπως απο ολα αυτα και το τελευταιο καιρο για καποιο λογο εχω παρα πολυ έντονη επιθιμια για ηρωινη απο το πουθενα και νομιζω αυξάνεται μερα με τη μερα. Δε ξερω τι να κανω προσπαθω να αποφύγω οποιαδήποτε ανάμειξη αλλα φοβαμαι οτι οπου την πετύχω μπροστα μου θα πεσω χωρις δευτερη σκέψη εχω φτασει στο σημειο μεχρ να τη βλεπω και ονειρο καμια φορα με τελευταια φορα σημερα το μεσιμερι.
Καμια συμβουλή; Με τους γονείς μου δεν μπορω να μηλησω για κατι τετοιο ειδεικα με τον πατερα μου μπορει και να με σκωτοσει ειναι και λιγο αλκοολικός και με τη μάνα μου ειναι καπως περίεργα τα πραγματα και γενικα με την οικογένειά μου.