Quote:
Originally posted by liberchild
Μαρίνα, δεν συμφωνώ με το κλισέ ερώτημα. Βεβαίως και κανείς δεν αποδέχεται τον εαυτό του όταν δεν συμφωνεί το μάτι με τον καθρέφτη. Σκληρό αλλά αληθινό, στην πορεία διαλέγεις. Η αποφασίζεις τη συμφωνία, ή την ασυμφωνία με τα όποια δικαιολογητικά ( τροφοδοτείς τον εαυτό σου ).
Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι 100 κιλά και να τάχω καλά με μένα. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχω παραδοθεί στη μοίρα μου και έχω διαμορφώσει τον κόσμο μου φυσικά στα μέτρα που να με βολεύουν. Ομως γνωρίζω καλά ότι έχω χάσει πολλές από τις χαρές της ζωής, ό,τι αυτό κι αν σημαίνει.
Στο θέμα της φιλίας, δεν θα διάλεγα ποτέ ένα φίλο που θα αντιμετώπιζε έτσι τη ζωή του, όπως δεν θα διάλεγα εξίσου ένα φίλο ναρκομανή. Και διαλέγω αυτό το ακραίο παράδειγμα για να δείξω ότι και το φαγητό είναι ένα είδος εξάρτησης.
Αυτό ακριβώς ήθελα να διαπιστώσω ακούγοντάς το όμως από την ίδια. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πω έτσι απλά \'αποδέξου τον εαυτό σου\'. Αλλά, το μάτι τίνος είναι που τελικά βλέπει την Tinks; Η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της παχουλή. Αλλά δεν είπε ότι δεν της αρέσει αυτό που βλέπει. Αναφέρθηκε μόνο στους άλλους και πιστεύει ότι οι άλλοι την απορρίπτουν λόγω των κιλών της.