Γεια σας παιδια.
εχω ενα πρόβλημα τον τελευταιο καιρο και θελω να ζητησω τις συμβουλες σας.
Προσφατα "αγόρασα" την πορτοκαλαδα, για οσους δεν ξερουν εκανα σεξ. Πληρωσα βεβαια γτ εφτασα στα 30 και δεν εκανα ποτε σχεση.
Τελος πάντων τις πρωτες 5-6 φορες δεν ολοκληρωσα καν λογω του αγχους μου αλλα τελικα τα καταφερα και όλα μια χαρα.... για λιγο.
Στο μερος που πηγαινα πριν 6 μηνες περιπου ηταν μια κοπέλα εκει. Πληρωσα πηγα στο δωματιο και την περιμενα. κανενα 20 λεπτο μετα ηρθε, και όταν με κοιταξε ειχε ενα τετοιο βλέμμα που μου επεσε. Μου έκανε "αντε σηκωσε την να τελειωνουμε" και όταν της ειπα να κανει κατι κι αυτη με χαιδεψε λιγο και μετα πηρε σταση να κανουμε σεξ. ηταν τόσο ψυχρη που μου επεσε ξανα ενω κανανμε σεξ.
Μετα σηκωθηκε και μου είπε πως ο χρόνος τελειωσε και να φυγω ενω ειχαν περασει μερικα λεπτα. Της είπα πως εχω πληρωσει για περισσότερο χρόνο αλλα αυτη μου είπε πως δεν προλαβαίνει να φερει αλλο προφυλαχτικο, παρόλο που ήξερα πως στο συρταρι δίπλα της είχε. Μιλησα με την υπεθυνη εκει και ήταν του στυλ "προβλημα σου".... δεν ξαναπηγα σε αυτο το μερος απο τότε.
Το προβλημα που αντιμετωπιζω τωρα είναι πως όσες φόρες εχω προσπαθησει να κάνω σεξ απο τότε πάντα μου πεφτει. σε ότιδηποτε άλλο, Αυτοικανοποίηση, στοματικο, handjob, είμαι μια χαρα, αλλα οταν κανω σεξ μετα απο λιγο μου πεφτει. Ευτυχως εκει που πηγαινω τωρα δεν με αφησει αν δεν τελειωσω ακόμα και αν κάτσω παραπάνω αλλα παρόλαυτα με ποναει που δεν μπορω να κάνω σεξ σαν ανθρωπος.