Ρε παιδιά φοβάμαι κάθε φορά που τρώω γλυκά μην άρρωστησω και νιώθω ζεστός, ζαλάδες και πόνο στην ωμοπλάτη. Και είμαι 15. Τι να κάνω?
Printable View
Ρε παιδιά φοβάμαι κάθε φορά που τρώω γλυκά μην άρρωστησω και νιώθω ζεστός, ζαλάδες και πόνο στην ωμοπλάτη. Και είμαι 15. Τι να κάνω?
μην τρως γλυκα. τα γλυκα δεν ειναι απαραιτητη τροφη. τρωγε φρουτα.
Δεν τρώω συχνά και αυτό είναι που με ανησυχεί
Λογικά επιδει σκέφτεσε ότι θα πάθεις αυτά..
Μικρός έτρωγα γλυκά....φορτηγά ολόκληρα
Μήπως έχεις καμία αλεργια στην ζάχαρη;
Μιλά με τους γονείς σου....όλα θα φτιάξουν..
και γω την εχω κοψει τη ζαχαρη, αχρηστη ειναι και αποφευγω και οτι εχει ζαχαρη πανω του
τρωω μελι αν θελω κατι γλυκο και ενεργεια, τα μελομακαρουνα ειναι το αγαπημενο μου γλυκο. βρητε ενα μελισσοκομο και παρτε μελι φτηνο και καλο.......
εγω εχω μελισσες βεβαια.....
αυτα τα συμπτωματα δεν τα παθαινεις απο την ζαχαρη εδω αλλοι εχουν σακχαρο χωρις να το γνωριζουν και χωρις να εχουν συμπτωματα και το βρισκουν τυχαια σε εξεταση αιματος.Αλλα καλο ειναι να μην τρως πολυ ζαχαρη γιατι βλαπτει την υγεια και εφοσον δεν εχεις σακχαρο και εισαι μολις 15 χρονων να πινεις φυσικους χυμους που εχουν φυσικα σακχαρα και θα σε βοηθησουν και στο διαβασμα μιας και εισαι μαθητης αν κρινω απο την ηλικια σου και κανα σοκολατακι.η γλυκοζη ειναι η τροφη του εγκεφαλου και βοηθαει στο διαβασμα αλλα μονο στο διαβασμα και οχι καταχρηση.γενικα η ζαχαρη η καταναλωση της σε μεγαλο βαθμο προκαλει πολλα προβληματα στο ανθρωπινο σωμα αλλα οχι τα συμπτωματα που ανεφερες εφοσον δεν εχεις σακχαρωδη διαβητη.τρωγε φρουτα πινε χυμους γαλα για αυξηση υψους και γυμναστικη
Και εγώ παλιά έτρωγα πολλή ζάχαρη, τώρα βάζω αλάτι και στον καφέ.