Originally Posted by
Kanakas
Λοιπόν και εγώ στο παρελθόν είχα διάφορα νευρολογικά μικρά συμπτώματα που τελικά μπορεί να ήταν από το άγχος ή από τον φόβο, είχα πολλές φορές μικρούς μυικούς σπασμούς και τρέμουλο, φοβόμουν ότι είχα als ή Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ. και η διάθεσή μου ήταν χάλια. Δεν πήγαινα πουθενά, δε μιλούσα, δυσκολευόμουν να συγκεντρωθώ στα μαθήματα κλπ. Τελευταία φορά που είχα έντονα συμπτώματα ήταν πριν από 5 χρόνια, είχα σπασμούς κυρίως στα πόδια και λιγότερο στα χέρια, πήγα σε νευρολόγο, μου είπε ότι δεν έχω τίποτα, μετά μου συνταγογράφησε κάτι αγχολυτικά και με έδιωξε. Τελικά ξέχασα να πάω τη συνταγή στο φαρμακείο εγκαίρως και δεν τα πήρα ποτέ.
Ναι, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τον εαυτό σου από το να ψάχνει στο Ίντερνετ για συμπτώματα. Ακόμα και τώρα, κυρίως μετά από κάποιο στρεσογόνο γεγονός, μπορεί να έχω τον φόβο για κάποιες μέρες για αυτήν ή άλλη ασθένεια, αλλά ο εγκέφαλος μετά κουράζεται και σταματάει. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω για να αποφεύγεις να ψάχνεις στο Ίντερνετ είναι να το αποφασίσεις μια μέρα που είσαι λίγο καλύτερα. Πάνε μια βόλτα, κάνε κάτι που σου αρέσει μια μέρα ή απλώς κοιμήσου καλά. Μετά θα είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις να μην ψάχνεις.