-
Λάθη.
Καλησπέρα σας ειμαι κοπέλα 21 χρόνων και τον τελευταίο καιρό αγχώνομαι ιδιαίτερα όταν κάνω κάποια αθώα λάθος πράξη (η οποία ξέρω από πριν πως δεν ειναι σωστή). Νιώθω πως αν δεν μπορώ να αποτρεψω τον εαυτό μου να κάνει μια μικρή λάθος πράξη πως θα τον αποτρεψω να κάνει κάτι χειρότερο ? Εσείς έχετε κάνει ποτέ πράξεις που ξέρετε από πριν πως δεν ειναι σωστες ?
-
''Χωρίς Θεό,όλα επιτρέπονται''...χαχα!
Δεν πιστεύω καθόλου σ'αυτό το κλισέ...ούτε στο να ορίζουμε εμείς οι ίδιοι το μέτρο της ηθικής.
Αν θες ελάμπορειτ λίγο στο τί αναφέρεσαι όταν λές ''αθώα λάθος πράξη'' και πως αντιλαμβάνεσαι το ''κάτι χειρότερο''.
-
Οσο εισαι μικρη επιτρεπεται μετα τα τριαντα θα παθεισ αλλεργια θα σου την δινει οτιδηποτε δε δουλευει σωστα
-
Μια ζωή λάθος πράξεις είμαι. Γεμάτος. Οι αποφάσεις μου όλες λάθος. Δεν θυμάμαι πότε έκανα κάτι σωστό. Και πάντα ήξερα ότι πάλι μαλακία θα κάνω. Αλλά το έκανα. Μην ρωτήσεις γιατί, δεν ξέρω. Δεν είσαι μόνη λοιπόν. Αυτά από ένα γαιδουρι 28 χρονών.
-
εγω ειμαι δυσλεκτικος εμαθα απλα να μην με νοιαζει και να τους γραφω ολλους στα @α@αρια μου ολλους