Γεια σας , είμαι νεος στο φορουμ, πασχω και γω από διπολικη διαταραχή, δεν ξερω τι συμπτώματα εχετε εσεις που την εχετε, αλλα εγω εχω φοβιες και δεν μπορω πολλες φορες να διαχειριστω καταστασεις, περνω ντεπακιν, ντεπολαν, σεροκουελ, και λαναμοντ, ...
η οποια δουλεια μου φαινεται βουνο...πρεπει να σκεφτω καλα την δουλεια που θα κανω , για να την κανω!!! εχω τεμπελιασει...βαριέμαι να βαλω ακομα και τροφη στα καναρινια μου...και εχω αμελησει και τον ευατο μου!!! δεν ημουν ποτε ετσι!!...επαθα το καλοκαιρι ένα επεισοδειο μανιας , παραγγελνα πραγματα από το ιντερνετ, ρολογια, ρουχα ακριβα, λαπτοπς, κινητα και αλλα ασχετα!!..εφαγα όλα τα λεφτα μου σε αυτές τις βλακείες..τωρα εργαζομαι στο δημο σε ένα γραφιακι χωρις να εχω αντικειμενο εργασειας...δεν είμαι πλεον σε θεση να παρω πρωτοβουλειες..ουτε και να περνω ευθηνες...είμαι 47 ετων, αγαμος ,ζω με την μητερα μου...το καλοκαιρι με συνελλαβε η αστυνομια γιατι ειχα ντυθεί αξιωματικος του στρατου, και με εβαλαν στο ψυχιατρειο για μια εβδομαδα..εκαι διαγνωσθηκα με διπολικη...
Τους πρωτους 4 μηνες που επερνα τα φαρμακα...ημουν χαλια!!! δεν μπορουσα να ηρεμησω ουτε και να κοιμηθώ, ξεχασα να σας πω ότι το 2008 ειχα παθει καταθληψη και επερνα από τοτε χαπια ...στεντον στελμιναλ λαντοζ...ειχα νοσηλευθεί παλι τοτε σε νοσοκομειο γιατι ημουν αλκοολικος και εκανα αποτοξινωση...μετα μου δοθηκε αυτή ηθεραπεια...και μετα για καποιο δηαστημα αρχισα να πινω παλι και ταυτόχρονα να περνω τα παραπανω χαπια!!!! μεγαλο σφαλμα!!!
ολο αυτό με οδηγησε πιστευω να παθω διπολη διαταραχή...και να περνω την αγωγη που εδωσε ο γιατρος όπως σας ειπα στην αρχη
τωρα παω καλυτερα...κοιμάμαι καλα...αλλα νιοωθω ανασφαλεια και δεν εχω συνναναστροφες με πολλους ανθρώπους..γιατι φοβάμαι πλεον...και δν ξερω γιατι???
θελω από εσας που διαβαζεται τωρα αυτό το κειμενο και εχετε και εσεις την ιδια ασθενεια να μου πειτε πως νοιωθετε? τι φαρμακα περνεται? ποσο καιρο θα τα περνουμε? και γενικα ο τροπος ζωης σας ποιος είναι? πολύ σπανια βγαινω, ο χειμωνας δεν μου αρεσει...μ αρεσι το καλοκαιρι..είμαι εσωστρεφης ανθρωπος...
ποτε δεν ημουν ετσι εγω!!!!...παντα ημουν λαλίστατος εβγαζα λογους , επικηδειους κ.α....τωρα δεν μπορω νακανω τιποτα από αυτά!!
ευχαριστω που με ακουσατε ...περιμενω τις απαντησεις σας.ευχαριστω.