Ένας φαύλος κύκλος..και μόλις 20.
Καλησπέρα σας παιδια.Ονομάζομαι Νικολίνα είμαι 20 ετών και σπουδάζω .Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας,και θα παρακαλούσα αν κάποιος-α μπορεί να με βοηθήσει να ξεπεράσω και να ξεφύγω απο αυτόν τον κύκλο που έχω μπεί τον ατελείωτο..θα τον ευχαριστούσα με όλη μου την καρδιά.
Όλα ,θέλω να πιστεύω ξεκίνησαν στο πρώτο έτος της σχολής μου όταν είχα ξεκινήσει σχέση με ένα παιδί ,το οποίο και με χώρισε 6 μήνες νωρίτερα γιατί δεν είμουν έτοιμη να προχωρήσω σεξουαλίκα..και απο τότε με πήρε η κατηφόρα..
Η όλη ιστορία ξεκίνησε με κρίσεις πανικού ,έντονο αγχος,ακανόνιστες ώρες ύπνου ή και αυπνία τις περισσότερες φορές,βουλίμια ή μεγάλη απωχή απο το φαγητό...Στη συνέχεια οι κρίσεις πανικού κορυφώθηκαν..με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάω να κάνω μπάνιο να μην μπορώ να περπατήσω να νομίζω οτι θα τρελαθώ...
Επισκέφτηκα γιατρό-Ψυχίατρο και ξεκινήσαμε θεραπεία με (serolux) και παράλληλα με χορήγησε Β12 και φιλικο οξύ
Να σημειώσω οτι κατα τη διάρκεια πριν πάρα ακόμα το χάπι μου δημιουργηθηκαν και άσχημες σκέψεις του τύπου οτι θα κάνω κακο σε εμενα η σε καποιον αλλον...και είχα δικό μου άτομο στο σπιτι της οικογενειας γτ δεν μπορουσα να μέινω μονη μ σπιτι φοβομουν...
Πλέον σημερα που γραφω βρισκομαι στη δευτερη μερα που ειμαι μονη μου στο σπιτι...και η αληθεια ειναι οτι ξυπνησα ομορφα καλα ..απλα εχω κατι ασχημες σκεψεις οτι μπορει να κανω κακο στον εαυτο μου (να σημειωθει οτι καποιες φορες παιρνω και xanax οταν δεν μπορω)
το μονο που φοβαμαι ειναι να μη χασω τα λογικα μου ξαφνικα και κανω καμια κουταμαρα...φοβαμαι παιδια...φοβαμαι πολυ...μακαρι να ξυπνουσα μια μερα και ολα αυτα να ηταν ενα κακο ονειρο...δεν μου αρεσει αυτο..θελω το χαμογελο μου πισω...
Σας ευχαριστω..:D]