Αντιθετικά γεγονότα: πως τα διαχειριζόμαστε;;;
την εβδομαδα της διακαινησιμου, συνεβη ένα πολυ αισιοδοξο γεγονος στη ζωη μου, μετα απο 8 χρονια βαλτωματος στα επαγγελματικα, επιτελους βρηκα δουλεια στον τομεα μου, με προοπτικες εξελιξης, αλλα στο εξωτερικο που δεν με πειραζει. φυσικα δέχτηκα, αμεσως βρηκα δωματιο κλπ, και γενικα ολα τα διαδικαστικα ετρεξαν σα νερο.
5 μερες μετα την ανακοινωση της προσληψης μου εφυγε απο τη ζωη ο πολυαγαπημενος μου μπαμπας. αποτομα, χωρις να ειναι αρρωστος, κλινηρης, απλως λογω προχωρημενης ηλικιας, μαλλον ανακοπη -οκ το ηξερα οτι ανα πασα στιγμη μπορει κατι να συνεβαινε...ηταν σχεδον 90.
Νιωθω σα να εχω κοπει στα 2, ενα κομματι μου πεταει στον 7ο ουρανο, και ενα αλλο κομματι μου πενθει, κλεινεται στο καβουκι του, και βαλτωνει. Τρωω ό,τι σαβουρα μπορειτε να φανταστειτε, (ποιός εγώ? που ειχα γινει εξπερ στα βοτανα, και την υγιεινη διατροφη....), πιτσες, ψωμοειδη, ενα κουτι παγωτο 2-3 φορες τη βδομαδα... Απο ενεργεια φυσικα πατος, γυμναστηριο δεν παταω, λογικο με τα σκουπιδια που τρωω, και γενικα νιωθω σαν ετεροκατευθυνομενη, σαν παρατηρητης του εαυτου μου, σα να με εχω χασει και δεν ξερω που στο καλο θα με βρω...