Χωρισμος εδω και 6 μηνες....
Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος εδω.. και χερομαι που σας γνωριζω ολους... θα μπω στο θεμα κατευθειαν γιατι δεν θελω να σας κουρασω....ειχα εδω και 3 χρονια μια σχεση.....ολα ητανε ροδινα και ομορφα στην αρχη... οπως τα ξερουμε ολοι.. υποσχεσεις αγαπης... δεν θα σε αφησω ποτε.... θα ειμαστε για παντα.. μαζι και τα λοιπα....υπαρχανε πολλα προβληματα στην σχεση... οπως κι εγω ειμουνα ανεργος... αυτη η ανεργια μου μας ειχε παρει σε μια ρουτινα...να κανουμε δυστυχως τα ιδια πραγματα.. να μην μπορεις να βγεις εξω να παρετε εναν καφε...τις ειχαμε πει απο την αρχη τις ειχα ξεκαθαρησει.. ποιος ειμαι.. και τη προβλημα εχω με την ανεργεια... οτι με μενα δεν θα περασει καλα... δεν θα ειναι ευτιχησμενη.. αλλα εκεινει μου ελεγε δεν με νοιαζει.. ..σαγαπαω για αυτο που εισαι...ειχαμε και αλλα αρκετα προβληματα..οπως εγω ειχα την μανα μου αρρωστη.. η μανα μου εχει προβληματα υγειας.. και πρεπει να την προσεχω.. οποτε.. π.χ δν μπορουσα να την δω.. λογο προβληματα υγειας που ειχε η μανα μου.. νευριαζε...μπορω να πω στην σχεση μου δεν ειμουνα τοσο αδρανης...αλλα ειχα κρεμαστη απο πανω της... και αυτο ητανε λαθος.. το ξερω... τον τελευταιο μηνα... αρχιζε να μου τα βγαζει ολα.. τη την ενοχλει και πολλα αλλα... ετσι που μπηκαμε σε μια διασταση..... και οταν την ρωτουσα.. αν τρεχει κατι με καποιον αλλον.. μου ελεγε.. οχι... αλλα ηξερα οτι λεει ψεματα....μου ειχε πει οτι τις την ειχε πεσει καποιος απο την σχολη...και μετα μου το ειπε για να ζηλεψω... αλλα ητανε καμπανακι.... μετα απο λιγο καιρο... ειδα οτι βγενανε.. μαζι οτι ξεκινησε.. μια νεα ζωη... το ιδιο ξερω θα μου πειτε και εσεις... αλλα την αγαπαω.. ακομα παρολου που ξερω που ειναι με καποιον αλλον... την αγαπαω.. ακομα μαλλον ειμαι τρελος...ακομα και στην δουλεια.. μου την σκεφτομαι.. την θελω.. ακομα...δεν ξερω πως ναα την ξεπερασω ποια ολο λεω καμια δεν θα ειναι σαν εκεινην