Παιδιά θέλω να μου πείτε για το abilify πληροφορίες. Παίρνω εδώ και μια εβδομάδα.θέλω να ξέρω αν είναι αποτελεσματικο και ποιες παρενεργειες εχετε δει.
Printable View
Παιδιά θέλω να μου πείτε για το abilify πληροφορίες. Παίρνω εδώ και μια εβδομάδα.θέλω να ξέρω αν είναι αποτελεσματικο και ποιες παρενεργειες εχετε δει.
Για ποιο λογο το παιρνεις? Εγω που το δοκιμασα για ανχωδη διαταταρη και καταθλιψη με φερε πολυ υπερενταση και το εκοψα.
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Για αγχος θυμο παρορμητικοτητα και μπέρδεμα.λέει είναι ηπιο.αλλά θα δούμε. Έχεις πάρει αντικαταθλιπτικα?
Παιδιά θέλω και εγώ το abilify
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Να ρωτήσεις τον ιατρό σου. Δεν είναι παιχνίδι. Μην παίρνετε φάρμακα αβέρτα, χωρίς την άδεια του γιατρού σας. Αν πραγματικά το χρειάζεσαι, θα σε βοηθήσει αρκετά ;)
Υπνηλία, δυσκολία σε χειρισμό μηχανημάτων, μυική δισκαμψία είναι μερικές από τις παρενέργειες..
Η γιατρός μου το έγραψε όμως καλό είναι να ρωτάμε κιόλας .....
Εχω παρει σχεδον τα παντα..δεν με πιανει τπτ για να ξεθολοσω
Είσαι μπερδεμένος η νιώθεις κενό από κατάθλιψη?
Και τα 2 νοιωθω
Αυτή στην αρχή μου πρότεινε seroquel είπε είναι πάρα πολύ καλό φαρμακο αλλά πήρα abilify γιατί λέει είναι πιο ελαφρύ.θες να μιλήσουμε αλλου αν δε θέλεις να γράφεις εδώ? Θα προσπαθησω να σε βοηθήσω.
Ναι δεν εχω προβλημα.που θες να μιλησουμε?
Έχεις Facebook? Αν θες πρόσθεσε με εκεί.
Εχεις εναν ταρανδο ενα καστρο και μια αμυγδαλια στις φοτο?
Ναι τα έχει αυτά. Και είναι ασπρόμαυρη η profile picture με κόκκινο κραγιόν και αυτά τα γυαλια.χαχαααα
καταλαβα Β-) ... χα